Softwall Light - Suora messuseinä

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
torstaina 7 maalisk. - maanantaina 11 maalisk.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Tämä tiedosto sisältyy tilaukseen
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.

Suora softwall messuseinä kolmessa eri koossa

Softwall Light mallin seinissä on todella tukeva alumiiniputki runko. Rungon kasaaminen onnistuu täysin ilman työkaluja. Kun kehys on koottu, kangas vain vedetään sen päälle - näyttelyseinä on siis valmis minuuteissa. Suoralla mallilla saatte luotua näyttäviä tiloja ja taustoja messuosastolle. Seinä myös vaimentaan melua. Seinän etupuolen painatus kuuluu hintaan automaattisesti. Jos tahdotte painatuksen myös taakse, sekin onnistuu ilman lisäveloitusta. Suoran sofwall seinän koot(BxH): S: 240 x 230 cm M: 300 x 230 cm L: 400 x 230 cm XL: 500 x 230 cm XXL: 600 x 230 cm
Etkö löytänyt etsimääsi nettikaupastamme?
Asiakaspalvelumme on täällä valmiina auttamaan teitä ja etsimään lukuisten tavaratoimittajiemme valikoimista teille sopivia tuotteita. Kysy lisää hello@printer.fi - yleensä löydämme asiakkaan ideaan sopivan tuotteen kilpailukykyiseen hintaan!
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Tekninen tieto
Koko:
BxH: S - 240 x 230, M - 300 x 230, L - 400 x 230, XL - 500 x 230, XXL - 600 x 230 cm
Paino:
10 - 17 kg
Materiaali:
Alumiini, Polyesteri
Painatuksen sijainti:
Kankaan etupuoli
Painoala:
Koko pinta
Painatustekniikka:
Digipainatus
Minimi tilausmäärä:
1 kpl
Lisätarvikkeet:
Pakkauskoko:
1 kpl
Tuotenumero

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!