Menuteline - A6 - Seisova

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
keskiviikkona 3 heinäk. - perjantaina 5 heinäk.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.

Menuteline painatuksella A6

Pleksilasista valmistettu tyylikäs ruokalistapidike. Seisova L-muotoinen pöytäjalusta, joka sopii erinomaisesti A6-kokoisille ruokalistoille. Valmistettu valetusta pleksilasista paremman kestävyyden vuoksi. Loisto idea on hankkia pari telineitä messuille, sillä ne on helppo ottaa mukaan ja niissä on helppo kertoa osastolla olevista tuotteista. Taskun koko: 1 x A6 (105 x 148 mm)
Me olemme täällä teitä varten - ota yhteyttä
Jos teillä on kysyttävää tilauksesta tai tarvitsette apua - ota yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla 02-230 6000 tai sähköpostilla hello@printer.fi. Me olemme täällä teitä varten. Autamme teitä koko matkan aina ideasta valmiiseen painatukseen. Voimme auttaa suunnittelussa sekä antaa neuvoja löytämään sen oikean mainoslahjan oikeaan tilanteeseen.
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Tekninen tieto
Koko:
119x147x63 mm
Paino (g.):
Materiaali:
Plexilasi
Painatuksen sijainti:
Painoala (mm):
Painatustekniikka:
Minimi tilausmäärä:
50 kpl
Lisätarvikkeet:
Pakkauskoko:
Tuotenumero
LA6P

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!