Julisteet painatuksella

Hyödynnä seiniä mainostilana ja näkyvyyden kasvattajana. Suunnittele brändiänne tukeva juliste hyvän kuvan ja osuvan tekstin avulla. Me painamme sen teille toivomassanne koossa ja materiaalissa edullisesti ja nopeasti.
Julisteet

Suositut julisteet

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Juliste
Tyylikkäitä julisteita saatavilla eri kokoisina. Käytämme aina vakiona 130 kiiltävää julistepaperia. Valmistamme julisteita sekä suurille tapahtumajärjestäjille että pienemmille juhlien suunnittelijoille. Etsitpä sitten julisteita festivaaleille tai pieniin kotibileisiin, meiltä löydät tarvitsemasi!
Alk. 0,20 €
ilman alv

Uniikki korkealaatuinen juliste

Vakiomateriaali julisteita painettaessa on 130 g kiiiltävä paperi. Mutta räätälöimme julisteen paperia ja sen kokoa asiakkaan toivomusten ja materiaalin mukaisesti. Jos juliste on tarkoitus laittaa ulos, tarvitaan säänkestävää paperia. Kun taas sisäkäyttöön tulevissa julisteissa materiaali on hiukan erilainen. Tai jos juliste on tulossa ikkunaan, tarvitaan 150 g paperi sinisellä taustalla - sillolin valo ei pääse kuultamaan julisteen läpi kun se laitetaan ikkunaan. Jos taaas mattapintainen paperi sopisi julisteenne tyyliin paremmin, niin silloin valitsemme sen. Jopa painotuotteen sijoituspaikka vaikuttaa julisteen kokoon. Messuille 70 x 100 juliste on loistavan kokoinen, mutta esim. tiedotustilaisuuteen sopii paremmin pienempi kokoinen juliste.

Tilaa edullinen offset tekniikalla painettu juliste

Liikeideamme Printerllä on se, että asiakkaamme voivat tilata korkelaatuisia painotuotteita edulliseen hintaan. Käytämme sekä offset- että digitaalipainoa. Offset painatus sopii sinulle, joka tarvitset korkealaatuisia painotuotteita isoja määriä edeulliseen hintaan. Tämä painojälki myös kestää hyvänä pitkään. Digipainatuksella taas saadaan tuotteita nopeasti ja se sopii paremmin, kun tahdotaan pieniä eriä. Siinä painomateriaalin muokkaaminen on helpompaa ja nopeampaa esim. kun tarvitsee tehdä toinen painoerä eri päivämäärlllä.

Tyytyväisyytenne on meille kaikkein tärkeintä

Tarkistamme aina, että painomateriaalitiedosto on riittävän iso korkealaatuista painatusta varten. Tilauksen yhteydessä saatte vielä erikseen sähköisen oikovedoksen materiaalin tarkistatusta varten. Kun materiaali on hyväksytty, tulee tilauksesta sitova. Jos olette vähänkään epävarma paperin ominaisuuksista tai koosta, ota yhtettä asiakaspalveluumme. Me olemme täällä teitä varten! b