Paperikansio - Edullinen

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
tiistaina 30 heinäk. - torstaina 1 elok.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.

Edullinen paperikansio paperien helppoon säilytykseen

Tämä on edullinen versio esitaitetuista kansiostamme. Kansio on painettu 300 g:n mattapintaiselle päällystetylle paperille, joka on hieman ohuempi kuin kalliimpi vaihtoehto. Jos etsit edullista ja helppoa paperien säilytystä, tämä kansio on juuri sinulle. Siinä on tilaa A4-paperille ja vakiona 1 mm:n täyttökorkeus. Saatavana myös 5 mm:n selkänojan leveydellä, määritä tilaustekstissä, jos haluat sen kansiomallin. Kansion ulkopinta on lakattu UV-lakalla kiiltävän ja erityisen kestävän pinnan saamiseksi. Kansio sopii erinomaisesti kouluihin ja koulutukseen sekä toimistoon. Koska tämä tuote toimitetaan taittamattomana, se on tämän luokan halvin tuote. Haluatko eri kokoa tai onko sinulla muita toiveita? Ota yhteyttä, niin autamme sinua.

Etkö löytänyt etsimääsi paperikansiota nettikaupastamme?

Asiakaspalvelumme on täällä valmiina auttamaan teitä ja etsimään lukuisten tavarantoimittajiemme valikoimista teille sopivia tuotteita, omalla painatuksella totta kai! Kysy lisää hello@printer.fi - yleensä löydämme asiakkaan ideaan sopivan tuotteen kilpailukykyiseen hintaan!
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Tekninen tieto
Koko:
A4
Paino:
Materiaali:
300 g mattapintainen päällystetty paperi
Painatuksen sijainti:
Etu- ja takapuolelle
Painoala:
Painatustekniikka:
Offsetpainatus, CMYK
Minimi tilausmäärä:
250 kpl
Pakkauskoko:
Tuotenumero
folder_b

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!