Paperikansio - Esitaitettu

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
perjantaina 15 jouluk. - tiistaina 19 jouluk.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Tämä tiedosto sisältyy tilaukseen
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.

Klassinen painettu paperikansio, jonka voit muokata haluamallasi tavalla

Tämä painettu kansio (B301), jossa on oma suunnittelusi, sopii erinomaisesti erityyppisiin kokouksiin luomaan ammattimaista vaikutelmaa. Se sopii myös erinomaisesti kouluille ja koulutusohjelmille, jotka haluavat koulumateriaalia omalla logollaan tai viestillään. Kansiossa on tilaa A4-paperille, ja se on painettu 260 gramman kartonkipaperille. Ulkopuoli on laminoitu kiiltävää tai mattapintaista pintaa varten. Painetaan digitaalipainatuksella, jonka avulla saat juuri haluamasi muotoilun. Etsitkö eri kokoa tai onko sinulla muita toiveita? Ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään tuotteen, joka tuntuu ainutlaatuiselta ja oikealta.
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Tekninen tieto
Koko:
A4
Paino:
Materiaali:
260 g Kartonkipaperia
Painatuksen sijainti:
Etu- ja takapuolelle
Painoala:
Koko pinta
Painatustekniikka:
Digipainatus (CMYK)
Minimimäärä:
250 kpl
Pakkauskoko:
Tuotenumero
folder_fold

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!