Kokouskansio painatuksella

Neuvottelulehtiöissämme on 5 tai 10 sivua. Lehtiön hintaan kuuluu teidän oma painatus. Lehtiössä on paksu taustalehti, joten sitä vasten on helppo kirjoittaa.
Kokouskansio

Tuotteiden lukumäärä: 2

Järjestä:
Kokouslehtiö - Edullinen - A4
Kätevät kokouslehtiöt mainospainatuksella. Täydellinen kaikkiin tilaisuuksiin. Lehtiön bonuksena on EUn ympäristömerkki paperille.
Alk. 0,37 €
ilman alv
Kokouslehtiö - Edullinen - A5
Kätevät kokouslehtiöt mainospainatuksella. Täydellinen kaikkiin tilaisuuksiin. Lehtiön bonuksena on EUn ympäristömerkki paperille.
Alk. 0,25 €
ilman alv

Extraa kokouksiin ja konferessiin

Pitäisikö suunnitella vuoden myyntikokous tai konferenssi? On monia asioita, jotka edesauttavat tapahtuman onnistumista. Kauttamme saatte tuotteita, joita osallistujat tarvitsevat ja jotka luovat fiilistä hyvin suunnitellusta tapahtumasta. Hanki kaikille osallistujille lehtiöt ja hyvät kynät omalla painatuksella. Painettuna ehkä joku kokouksen tsemppilause - näin tuotteet tuntuvat persoonallisemmilta. Koska kokoukset ja myyntipuheet ovat usein pitkiä, on syytä kiinnittää erityistä huomiota kahvitaukoihin. Ja tärkeää ovat juuri ne väliaikatarjoilut. Valitettavasti me emme myy kahvia ja pulllaa, mutta meiltä löydät esim. paperikuppeja omalla painatuksella. Toki kahvin kanssa aina sopii myös suklaa ja niitä meiltä löytyy. Ja niihinkin saatte sen oman painatuksen kokouksen teemaan sopivasti. Jäitkö kaipaamaan jotain tuotetta tai tarvitsetko apua painatusten kanssa? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, niin autamme sinua järjestelyissä.