Kokouslehtiö painatuksella

Verkkokaupan kokouslehtiöihin on valittavissa 5 ja 10 sivua, mutta totta kai voimme muokata sekä sivujen määrää että painotapaa. Halusittepa vain yhden värin tai cmyk painatuksen, se onnistuu meiltä.

Painetut kokouslehtiöt - yksityiskohta yrityksen brändäyksessä

Persoonalliset, painetut kokouslehtiöt ovat käytännöllinen mainospaikka. Näitä käteviä muistiinpanovälineitä käytetään laajalti kokouksissa, koulutuksissa ja konferensseissa paitsi osallistujien apuna, myös hienovaraisena mainospaikkana.

Miksi kannattaa valita kokouslehtiöt omalla painatuksella?

Painetut kokouslehtiöt ovat tyylikäs, mutta käytännöllinen tapa pitää brändisi näkyvillä. Jakamalla lehtiöitä eri tilaisuuksissa varmistat, että logosi ja yrityksesi nimi ovat esillä aina, kun joku kirjoittaa ylös tärkeitä kohtia tai ideoita. Ja aina kun hän palaa tarkistamaan niitä myöhemmin.

Kokouslehtiö ja yrityksen ilme

Kokouslehtiöiden painattaminen tarkoittaa muutakin kuin logon lisäämistä. Kyse on yrityksen ilmeen tai brändin vahvistaminen värimaailman, fonttien ja ulkoasun avulla. A4-formaatti on yleensä suosituin valinta, koska siinä on runsaasti tilaa muistiinpanoille ja se on samalla riittävän mukava jokapäiväiseen käyttöön.

Kokouslehtiö ja oma logo

Tilattaessa painettuja kokouslehtiöitä, ei kannata väheksyä perus logopainatusta. Logo edustaa yritystä ja se tunnistetaan ensisilmäyksellä, myös näissä lehtiöissä.

Kestävä kehitys ja ympäristötietoisuus

Ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja etsiessämme varmistamme, että asiakkaamme voivat valita paperit ja materiaalit, jotka vähentävät ympäristövaikutuksia tinkimättä painettujen paperituotteiden laadusta.

Kustannustehokas markkinointi

Kokouslehtiöillä on muihin mainosmuotoihin verrattuna se ainutlaatuinen etu, että ne ovat pitkäaikaisesti esillä ja niihin palataan myös jälkeenpäin. Kun niitä käytetään säännöllisesti, ne mainostavat tuotettasi tai logoasi pitkään sen tapahtuman jälkeen, jossa ne jaettiin. Tämä tekee niistä kustannustehokkaan markkinointi-investoinnin.

Vinkkejä painetun kokouslehtiön tilaamiseen

1. Lisää yhteystiedot: Muista logon lisäksi painattaa yhteystiedot, kuten verkkosivujen osoite tai puhelinnumero.

2. Luova suunnittelu: Harkitse yllättäviä elementtejä, kuten toimialaan liittyvien kuvien, infografiikoiden tai sloganien lisäämistä - ne tekevät luentolehtiöistäsi ainutlaatuisen.

3. Toiminnallisuus: Kenties sivut riveillä tai tyhjiä tiloja niissä riippuen siitä, miten vastaanottajat käyttävät lehtiöitään tehokkaimmin.

4. Koulutustarkoitus: Lehtiöitä voidaan käyttää myös koulutustarkoituksiin sisäisissä tilaisuuksissa ja painattaa tärkeät tiedot voidaan valmiiksi niihin.

5. Palaute vastaanottajilta: Lehtiöiden käyttäjiltä saat tärkeää tietoa siitä, mitä he arvostavat hyvässä muistiinpanomateriaalissa. Näin osaatte tilata seuraavaan tapahtumaan vieläkin mieluisemmat lehtiöt!

Kokouslehtiö

Tuotteiden lukumäärä: 2

Järjestä:
Kokouslehtiö - Edullinen - A4
Kokouslehtiö A4 omalla mainospainatuksella. Täydellinen monenlaisiin tilaisuuksiin ja tilanteisiin muistiinpanojen tekemistä varten. Lehtiön bonuksena on EUn ympäristömerkki paperille.
Alk. 0,39 €
ilman alv
Kokouslehtiö - Edullinen - A5
Kokouslehtiö A5 omalla mainospainatuksella. Täydellinen monenlaisiin tilaisuuksiin ja tilanteisiin muistiinpanojen tekemistä varten. Lehtiön bonuksena on EUn ympäristömerkki paperille.
Alk. 0,26 €
ilman alv

Extraa kokouksiin ja konferessiin

Pitäisikö suunnitella vuoden myyntikokous tai konferenssi? On monia asioita, jotka edesauttavat tapahtuman onnistumista. Kauttamme saatte tuotteita, joita osallistujat tarvitsevat ja jotka luovat fiilistä hyvin suunnitellusta tapahtumasta. Hanki kaikille osallistujille lehtiöt ja hyvät kynät omalla painatuksella. Painettuna ehkä joku kokouksen tsemppilause - näin tuotteet tuntuvat persoonallisemmilta. Koska kokoukset ja myyntipuheet ovat usein pitkiä, on syytä kiinnittää erityistä huomiota kahvitaukoihin. Ja tärkeää ovat juuri ne väliaikatarjoilut. Valitettavasti me emme myy kahvia ja pulllaa, mutta meiltä löydät esim. paperikuppeja omalla painatuksella. Toki kahvin kanssa aina sopii myös suklaa ja niitä meiltä löytyy. Ja niihinkin saatte sen oman painatuksen kokouksen teemaan sopivasti. Jäitkö kaipaamaan jotain tuotetta tai tarvitsetko apua painatusten kanssa? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, niin autamme sinua järjestelyissä.