Painetut esitteet painatuksella

Painettu esite on monipuolinen ja informatiivinen tapa kertoa tuotteistanne asiakkaille. Hyvä esite houkuttelee asiakkaat tutustumaan ja tilaamaan nettisivuillenne. Messuilla ja erilaisissa postituksissa painettu esite edelleen pitää pintansa. Kaikki esitteet ovat ainutlaautuisia tuotteen mukaisesti, niimpä ammattitaitoinen asiakaspalvelumme auttaa teitä valitsemaan juuri teidän esitteeseen sopivat menetelmät.
Painetut esitteet

Suositut painetut esitteet

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Kirjepaperi - Kaksipuolinen
Klassinen kirjepaperi, jossa on painatus molemmin puolin. Sopii erinomaisesti ravintoloiden ruokalistoihin tai yrityksille, jotka haluavat lähettää henkilökohtaisempia kirjeitä asiakkailleen.
Alk. 0,04 €
ilman alv
Kirjepaperi - Yksipuolinen
Klassinen kirjepaperi, jossa on painatus vain toisella puolella. Sopii erinomaisesti ravintoloiden ruokalistoihin tai yrityksille, jotka haluavat lähettää henkilökohtaisempia kirjeitä asiakkailleen.
Alk. 0,03 €
ilman alv
Flyeri - Kaksipuolinen
Tarjoamme esitteitä useissa eri muodoissa ja materiaaleissa. Flyerit ovat täydellinen väline sujuvaan ja tehokkaaseen markkinointiviestintään.
Alk. 0,02 €
ilman alv
Flyeri - Yksipuolinen
Tarjoamme esitteitä useissa eri muodoissa ja materiaaleissa. Flyerit ovat täydellinen väline sujuvaan ja tehokkaaseen markkinointiviestintään.
Alk. 0,02 €
ilman alv
div class='category-bottom-block'>

Painetut esitteen sekä digi- että offsetpainatuksella

Käytämme esitteiden painamisessa sekä digi- että offset painatusta. Molemmilla menetelmillä saadaan korkealaatuisia tulosteita. Nykyaikainen didgitaalinen painatus soveltuu josp 250 kappeleen eriin asti. Sitä suuremmat painoserät painetaan offset-painatuksella, jotta saadaan mahodllisimmman korkealaatuinen painojälki. Voitte itse valita paperilaadun sekä kuinka mont sivua esitteessä tulisi olla. Me teemme korkealaatuista painatusta kustannustehokkaasti asiakkaiden toiveet huomioiden.

Avullamme onnistut esitteen tilaamisessa

Ammattitaitoinen henkilökuntamme on täällä teitä varten. Voimme auttaa teitä painomateriaalien valinnassa ja esitteen tulostamisessa kustannustehokkaasti. Autamme läpi koko prosesin ideasta valmiiseen esitteeseen saakka. Voimme antaa neuvoja asettelussa sekä paperin koon ja materiaalin valinnan suhteen. Tavoitteemme on tehdä esitteen tilaamisesta teille mahdollisimman helpooa.

Painetut esitteet

Painetut esitteet - Tehokasta kohdenettua markkinointia Kun tahdotte tavoittaa kohderyhmänne houkouttevalla, mutta informatiivisella tavalla, on esite oikea ratkaisu. Esitteeseen voidaan tiivistää selkeästi yrityksen tuotteet tai palvelut. Korkealaatuinen, houkutteleva esite saa asiakkaasi kiinnostumaan tuotteistanne ja klikkaamaan itsensä nettisivuillenne tai tarttumaan puhelimeen. Esite on monipuolinen työkalu, se auttaa vahvistamaan brändiänne ja tukemaan markkinointia. Sitä voidaaan käyttää tapaamisissa, messuilla, tapahtumissa ja suoramarkkinoinnissa totta kai! Vuosien kokemus painoalalla takaa korkealaatuisen painojäljen kilpailukykyiseen hintaan. Ota yhteyttä jo tänään ja vie markkinointisi uudelle tasolle. "