Tarrat rullassa - Pyöreä

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
perjantaina 5 heinäk. - tiistaina 9 heinäk.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.

Tarrat rullassa

Etsitkö helppoa ja tehokasta tapaa kertoa brändistäsi? Laita logosi tai viestisi näihin itseliimautuviin tarroihin. Ne voidaan kiinnittää periaatteessa mihin tahansa, mikä tekeekin niistä erittäin hyödyllisiä ja monikäyttöisiä. Minimi tilausmäärä on 500 tarraa. Yhdessä rullassa on n. 250 tarraa. Näistä tarroista on saatavana useita eri muotoja ja kokoja. Ota rohkeasti yhteyttä niin me autamme teitä tarrojen kanssa!
Me olemme täällä teitä varten - ota yhteyttä
Jos teillä on kysyttävää tilauksesta tai tarvitsette apua - ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Me olemme täällä teitä varten. Autamme teitä koko matkan teidän ideasta valmiiseen painatukseen. Voimme auttaa suunnittelussa sekä antaa neuvoja löytämään sen oikean painotuotteen oikeaan tilanteeseen.
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Tekninen tieto
Koko:
Ø 45 mm
Paino:
Materiaali:
Itseliimautuva valkoinen paperi 80g
Painatuksen sijainti:
Jokainen etiketti
Painoala:
Koko tarra
Painatustekniikka:
Yksipuolinen täysväritulostus (CMYK)
Minimi tilausmäärä:
500 kpl
Tarrojen määrä rullassa:
250 kpl
Tuotenumero

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!