Tarrat rullassa painatuksella

Tarrat rullassa on yksi suosituimmista tuotteistamme. Tämä johtuu varmaan siitä, että niitä voidaan käyttää hyvin moneen tarkoitukseen ja se on helppoa, irrota vain tarvitsemasi tarrat ja kääri loput odottelemaan. Jos etsit muita materiaaleja tai malleja kuin verkkokaupassamme olevat, ota yhteyttä hello@printer.fi. Jos haluat ehdotuksia tai ideoita siitä, minkälainen painettu tarra toimisi parhaiten teillä, olemme käytettävissäsi.

Kustomoidut tarrat rullalla - käytännöllinen ja tehokas markkinointikeino

Yksi kustannustehokkaimmista tavoista tavoittaa uusia kohderyhmiä jo olemassa olevien lisäksi, ovat uniikit tarrat omalla painatuksella. Ne tarjoavat paitsi käytännöllisen tavan esitellä tuotemerkkiäsi, myös suuren näkyvyyden eri yhteyksissä.

Miksi valita painetut tarrat rullassa?

Rullassa olevien painettujen tarrojen käytöllä on useita etuja. Ensinnäkin voit kiinnittää nopeasti ja vaivattomasti suuriakin määriä tarroja, mikä säästää sekä aikaa että työvoimaa. Lisäksi jokainen yksittäinen tarra on suojattu kuljetuksen aikana, koska ne ovat tukevasti rullattuina, jolloin vältetään käsittelyn aikana mahdollisesti syntyvät vauriot.

Kun tilaat rullalle painettuja tarroja, voit määritellä tarkalleen, miten haluat viestisi tai logosi esitettävän. Tämä tarkoittaa täydellistä hallintaa suunnittelussa, värivalinnoista fonttiin ja kokoon.

Paras tapa käyttää tarroja omalla painatuksella?

Rullassa olevia tarroja voidaan käyttää monilla eri tavoilla:

- Tuotemerkinnät: Ihanteellinen tuote- tai tietomerkintöjä varten suoraan tuotteeseen.

- Pakkaus: Tyylikäs tapa viimeistellä lähetys. Tarra omalla painatuksella tekee pakkauksestasi henkilökohtaisemman.

- Myynninedistämismateriaalit: Jaa niitä tapahtumissa tai liitä ne asiakastilauksiin brändin näkyvyyden lisäämiseksi.

- Organisointi: Auttaa pitämään järjestystä varastotiloissa tai helpottaa asiakirjojen lajittelua.

Suunnittele tarrojen design näkyvyyttä ajatellen

Kun mietitään painettujen rullassa olevien tarrojen vaikutusta tai näkyvyyttä, on painatuksen suunnittelulla iso merkitys. Kun sinulla on selkeä visio ja olet johdonmukainen yrityksesi graafisen profiilin kanssa, asiakkaat tunnistavat sinut. Tavoittelitpa sitten hienovaraista eleganssia tai halusitko tehdä näyttävän vaikutuksen, me olemme apunasi koko prosessin ajan - ideasta valmiiseen tuotteeseen. Suunnittele tarroihin vaikkapa tehokas mainosslogan ja saa taatusti näkyvyyttä - ehkä pääset jopa unpacking videoihin someen!

Kannattaa myös kokeilla erilaisia muotoja - ehkäpä tarroille olisi hyötyä pyöreästä muodosta. Mihin tarran muotoon teidän logo tai slogan istuisi parhaiten?

Ympäristötietoiset valinnat

Nykyään ympäristövaikutuksilla on yhä tärkeämpi rooli liiketoimintapäätöksissä. Tarjoamme vaihtoehtoja, joissa materiaalivalinnoissa otetaan huomioon ekologisuus laadusta tai estetiikasta tinkimättä - näin voit viestiä brändisi identiteetin lisäksi myös sen vastuusta yhteistä planeettaamme kohtaan.

Kustannustehokas markkinointi

Rullalla olevat tarrat omalla painatuksella ovat todella kustannustehokas tapa markkinoida ja mainostaa. Hyvin suunnitellulla tarralla voit tavoittaa suuren yleisön taloudellisesti tehokkaalla tavalla: mainosinvestointisi maksaa itsensä nopeasti takaisin. Toinen näkökohta, joka usein unohdetaan, mutta joka olisi ehdottomasti otettava huomioon, että rullan ansiosta on helppoa ja halpaa lähettää suurempia eriä ilman, että tarvitsee huolehtia ylisuurista paketeista tai kalliista toimituskuluista.

Tarrat rullassa

Tuotteiden lukumäärä: 4

Järjestä:
Tarrat rullassa - Pyöreä
Itseliimautuvat pyöreät tarrat omalla painatuksella kätevästi rullalla. Voitte käyttää tarroja viimeistelemään esim. erilaisia pakkauksia, laatikoita, kansioita, paperipusseja jne.
Alk. 0,01 €
ilman alv
Tarrat rullassa - Soikea
Itseliimautuvat soikeat tarrat omalla painatuksella kätevästi rullalla. Voitte käyttää tarroja viimeistelemään esim. erilaisia pakkauksia, laatikoita, kansioita, paperipusseja jne.
Alk. 0,02 €
ilman alv
Tarrat rullassa - Suorakulmio
Itseliimautuvat suorakaide tarrat omalla painatuksella kätevästi rullalla. Voitte käyttää tarroja viimeistelemään esim. erilaisia pakkauksia, laatikoita, kansioita, paperipusseja jne.
Alk. 0,02 €
ilman alv
Tarrat rullassa - Neliö
Itseliimautuvat neliö tarrat omalla painatuksella kätevästi rullalla. Voitte käyttää tarroja viimeistelemään esim. erilaisia pakkauksia, laatikoita, kansioita, paperipusseja jne.
Alk. 0,03 €
ilman alv

Pyöreät tarrat rullassa

Valmistamme erikokoisia pyöreitä tarroja omalla painatuksella asiakkaan toivomusten mukaisesti. Painamme sekä cmyk - että pantone väreillä. Jos tahdotte jonkun muu kuin kaupassa näkyvän pyöreän tarran koon, laita viestiä asiakaspalveluumme hello@printer.fi

Erimuotoiset tarrat rullassa

Rullassa olevien tarrojen kokoa ja muotoa voidaan muokata asiakkaan toivomuksen mukaisesti. Tarran muodoksi voitte valita joko suorakaiteen, soikion, pyöreän tai neliön. Voitte myös valita tarroihin suorat tai pyöristetyt kulmat. Tilauksen yhteydessä kannattaa mainita, kummat kulmat tahdotte. Voitte tarkistaa painomateriaalinne oikovedosta.


Persoonallinen painatus tekee tarroista osan teidän markkinointianne ja niiden käyttökohteet ovat melkein rajattomat. Voitte viimeistellä ja merkitä tarroilla tuotteenne sekä pakkaukset. Ne ovat persoonallinen lisä esim. paperikasseihin, vihkoihin, kansioihin ja kirjeisiin. Niitä kannattaa olla erilaisia eri käyttötarkoituksiin - esim. tuotteisiin logo ja tilauksiin kiitos-tarra. Tarrojen vaikutusta tai näkyvyyttä ei kannata aliarvoida lainkaan!

Ota yhteyttä hello@printer.fi ja tehdään teille uniikit tarrat vimeistelemään tuotteenne ja lähetyksenne.