Reppu painatuksella

Täydellinen liikelahja niin työntekijöille kuin asiakkaillekin. Repun sisälle voi laittaa lahjan antohetkeen liittyviä juttuja esim. juhannuslahjaan pyyhe tai syyslahjaan termosmuki - kaikki totta kai logolla viimeisteltynä.

Reppu mainospainatuksella - loistava profiilituote


Logon painattaminen päivittäin käytettäviin tuotteisiin on tehokas tapa luoda yrityksellesi näkyvyyttä. Yksi näistä suosituista ja käytännöllisistä tuotteista on reppu. Yksilölliset, painetut reput toimivat paitsi käytännöllisenä laukkuna vastaanottajalle, myös liikkuvana mainoksena liikenteessä. Pitkä käyttöikä tarjoaa hyvän näkyvyyden ja mainonnan. Reppu painatuksella on loistava lahja omalle henkilökunnalle - sitä voi käyttää sekä töissä, työmatkoilla ja vapaa-aikana.


Miksi valita reppu omalla painatuksella?


On useita syitä, miksi kannattaa tilata meiltä reppuja omalla painatuksella. Ensinnäkin voit saada logosi, tekstisi tai kuvasi selvästi näkyviin repun molemmille puolille, mikä tekee siitä täydellisen profiilituotteen. Yrityksenne näkyy missä tahansa se onkin - kuntosalilla, työpöydän ääressä, julkisissa liikennevälineissä tai lomalla.Valikoimastamme löytyy sekä tavallisia reppuja että tietokonereppuina erityisesti kannettaville tietokoneille suunniteltuja malleja - joten meillä on vaihtoehtoja erilaisille kohderyhmille. Joissakin malleissamme on myös tosi näppäriä yksityiskohtia, kuten esim. tietokonelokerot, jotka ovat ihanteellinen ratkaisu, jos haluat lisäsuojaa kannettavalle tietokoneellesi matkan aikana.


Miten painetun repun voi tilata?


Kun hankit repun meiltä tarkoittaa se paitsi korkealaatuisia tuotteita, myös ammattitaitoista palvelua koko prosessin ajan: ideoinnista toimitukseen. Kun olet tilannut yksilölliset reppusi mainospainatuksella, graafikko ottaa ohjat käsiinsä.Autamme sinua päättämään, miltä logosi tulisi näyttää ja mitä muita viestejä haluat sisällyttää (tekstin tai kuvien avulla) reppuun. Voit olla varma siitä, että lopputulos on juuri sellainen kuin kuvittelit, koska teemme yhteistyötä koko suunnitteluprosessin ajan, aina alkuperäisestä ideoinnista siihen, että lopputuote on fyysisesti käsissäsi. Oikovedoksesta voitte tarkistaa materiaalin ja voidaan muokata sitä yhdessä.


Ympäristövastuu


Uskomme vahvasti kestävään kehitykseen kaikilla liiketoimintamme osa-alueilla ja pyrimme tekemään valintoja, jotka minimoivat materiaalien ja tuotantoprosessien ympäristövaikutukset. Toimitamme tuotteita ympäri maata, joten sijainnista riippumatta voit hyödyntää valikoimaamme ja korkeatasoista palveluamme.

Reput - kustannustehokas mainostuote

Yhteenvetona voidaan todeta, että tarjoamme laajan valikoiman reppuja aina premium tason ylellisistä repuista kohtuuhintaisiin perusmalleihin. Jokaiselle jotain! Me olemme tämän homman asiantuntijoita, joten jos joku asia jäi mietityttämään tai malli löytymättä - ota yhteyttä soittamalla 02 230 6000 tai sähköpostilla hello@printer.fi - me autamme teitä mielellämme!


Reppu

Tuotteiden lukumäärä: 24

Järjestä:
Reppu - Yksivärinen
Reppu klassisella muotoilulla ja useissa eri väreissä on mitä parhain paikka teidän omalle painatukselle.
Alk. 3,71 €
ilman alv
Reppu - Trend Bullet
Trendikäs polyesteri reppu, jota on saatavilla useissa eri väreissä.
Alk. 9,44 €
ilman alv
Cityreppu - Brooklyn Bullet
Trendikäs cityreppu omalla kustomoidulla painatuksella - reppua löytyy useissa eri väreissä. Täydellinen mainoslahja brändillesi!
Alk. 6,90 €
ilman alv
Reppu - Colorado Bullet
Tässä mukavassa polyesteri repussa on muun muassa 2 säädettävää olkahihnaa ja 2 vetoketjutaskua. Tätä selkäreppua on saatavilla useissa eri väreissä.
Alk. 14,85 €
ilman alv
Reppu - Vancouver Bullet
Reppu, jossa on punaiset yksityiskohdat ja vetoketjullinen päälokero. Selkäreppu on valmistettu 600D polyesteristä.
Alk. 9,74 €
ilman alv
Reppu - Boomerang Bullet
Urheilullinen reppu, jossa on vetoketjullinen päälokero. Reppua löytyy kolmessa eri värissä. Ja omalla painatuksella - totta kai!
Alk. 9,60 €
ilman alv
Tietokonereppu- Odyssey Marksman
Reppu, jossa on tietokonelokero ja painatus. Tässä mallissa on monia taskuja ja älykkäitä ominaisuuksia. Tämä reppu on valmistettu tarpaulinista ja nailonista.
Alk. 81,74 €
ilman alv
Tietokonereppu - Matka färg Svart Avenue
600D polyesteristä valmistettu tietokonereppu, jossa on vahvistettu kahva ja suuri päälokero.
Alk. 28,50 €
ilman alv
Reppu - Vedenkestävä färg Svart Avenue
Selkäreppu vedenkestävää materiaalia, jossa on vetoketjullinen päälokero. Tämä selkäreppu on valmistettu tarpaulinista.
Alk. 44,25 €
ilman alv
Tietokonereppu - Logic Case Logic
Tietokonereppu, jossa on tilaa kannettaville tietokoneille ja josta löytyy omia toiminnallisia taskuja. Valmistettu 400D nylonista.
Alk. 44,25 €
ilman alv
Tietokonereppu - Harlem Avenue
Harlem tietokonerepussa on tilaa jopa 14 tuuman kannettavalle tietokoneelle. Repussa on erillinen tietokonelokero selässä ja suuri päälokero. Valmistettu 600D polyesteristä.
Alk. 29,25 €
ilman alv
Tietokonereppu - Kapea OGIO
Kapea tietokonereppu, jossa on tilaa jopa 17-tuumaisille tietokoneille. Valmistettu 600D polyesteristä ja 420D polyesteristä. Eksklusiivinen muotoilu.
Alk. 119,99 €
ilman alv
Tietokonereppu - Motion Elleven
Käytössä todella mukava tietokonereppu, jossa on tilaa 15 tuuman kannettavalle tietokoneelle. Valmistettu polyesteristä ja nailonista.
Alk. 19,50 €
ilman alv
Reppu tietokonelokero - Benton Bullet
Reppu kennopehmustetulla tietokonelokerolla, jossa on tilaa kannettavalle tietokoneelle ja pesärakenteelle.
Alk. 19,50 €
ilman alv
Reppu tietokonelokerolla - Kapea Bullet
Ohut reppu, jossa on tietokonelokero ja suuri päälokero 2-suuntaisella vetoketjulla. Reppu on valmistettu 600D polyesteristä.
Alk. 18,00 €
ilman alv
Reppu tietokonelokerolla - Graphite Deluxe färg Grå Avenue
Tyylikäs reppu, jossa on "katu-uskottava" design. Repusta on monta älykästä lokeroa ja se on valmistettu 600D polyesteristä.
Alk. 21,75 €
ilman alv
Reppu tietokonelokerolla - Graphite, kapea färg Grå Avenue
Tyylikäs kaupunkireppu, jossa on useita lokeroita, joihin mahtuu 15,6 tuuman tietokoneet ja tabletti. Valmistettu 600D-polyesteristä.
Alk. 28,50 €
ilman alv
Reppu tietokonelokerolla - Hudson Field & lamp
Tämä Field & Co:n tyylikäs reppu on täydellinen kannettavan tietokoneen (enintään 15,6 tuumaa) kuljettamiseen.
Alk. 36,74 €
ilman alv
Reppu tietokonelokerolla - Ibira Case Logic
Laadukas polyesteri reppu tietokonelokerolla, johon sopii täydellisesti jopa 15,6 tuuman läppäri.
Alk. 36,00 €
ilman alv
Reppu RFID-suojalla - Vault färg Svart Avenue
Tässä tyylikkäässä repussa on mm. RFID-suojaus, vetoketjutasku ja avaimenperän pidike. Valmistettu 600D-polyesteristä PU-vinyylidetaleilla.
Alk. 28,50 €
ilman alv
Reppu tietokonelokerolla - Deluxe färg Svart Marksman
Tässä Deluxe repussa tietokonelokerolla on tyylikäs muotoilu. Se on valmistettu 300D-polyesteristä PU-yksityiskohdilla.
Alk. 27,74 €
ilman alv
Reppu tietokonelokerolla - Logan OGIO
Reppu, jossa on tilaa 15,6" kannettavalle tietokoneelle. Repussa on pehmustettu selkäosa kosteutta siirtävällä verkolla ja pehmustetut olkahihnat. Valmistettu kestävistä materiaaleista.
Alk. 66,75 €
ilman alv
Reppu tietokonelokerolla - Benton färg Svart Bullet
Reppu, jossa on tietokonelokero 17" kannettavalle tietokoneelle. Valmistettu 600D polyesteristä.
Alk. 24,00 €
ilman alv
Reppu - Kanerva Bullet
Tietokonereppu, jossa on selkeä muotoilu ja suuri päälokero. Sopii täydellisesti jopa 15,6 tuuman kannettaville tietokoneille. Valmistettu 600D-polyesteristä ja PVC:stä.
Alk. 13,50 €
ilman alv

Reppu omalla painatuksella

Laajasta reppuvalikoimastamme on helppo löytää teidän brändiä ja yritystä parhaiten kuvastava malli. Valikoimassamme on useita perinteisiä malleja sekä moderneja cityreppuja - eri malleja eri käyttötarkoituksiin. Nykyään tietokone kulkee mukana melkein koko ajan, joten sille on hyvä olla oma tasku repussa. On myös olemassa malleja, joissa sitä ei ole, joten ne ovatkin enemmän ehkä vapaa-ajan malleja kuin työmatkalle tarkoittettuja. Kaikki reppumallimme voidaan profioilda joko painatuksella tai brodeerauksella mallista riippuen. Eikö sopivaa mallia löytynyt? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi ja kerro lisää toiveistanne - etsitään teille se reppu!