Lahjakortti - Classic

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
torstaina 11 heinäk. - maanantaina 15 heinäk.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.

Lahjakortti - aina mieluinen lahja

Lahjakortti on yksi suosituimmista lahjoistamme eikä ihme, saahan siinä lahjansaaja itse valita mitä hän todella haluaa. Jokainen taatusti löytää jotain itselleen mieluisaa laajasta valikoimastamme. Lahjakortin saaja kirjautuu lahjasivustolle, jossa esitellään 70 erilaista lahjaa. Valitset vaan sieltä sen mieluisimman ja kohta se onkin jo kotona tai mökillä käytettävissä. Yksinkertaista, helppoa ja aina yhtä mieluisaa valita lahja itselleen!
Etkö löytänyt etsimääsi?
Asiakaspalvelumme koko team on täällä valmiina auttamaan teitä. Kysy lisää hello@printer.fi - yleensä löydämme asiakasta miellyttävän ratkaisun!
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Tekninen tieto
Koko:
Paino (g.):
Materiaali:
Kapasiteetti:
Painatuksen sijainti:
Painoala (mm):
Painatustekniikka:
Digipainatus
Minimimäärä:
10 kpl
Lisätarvikkeet:
Pakkauskoko:
1 (Kuvert)
Tuotenumero
PK240

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!