Lyijykynä - Sandviken

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
perjantaina 14 kesäk. - tiistaina 18 kesäk.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.

Ylellinen lyijykynä painatuksella

Ylellinen puinen lyijykynä joko kultaisena tai hopeisena omalla painatuksella viimeisteltynä. Sinulle, joka tahdot jotain extraa!
Kynä mainosvälineenä
Kynä mainospaikkana on voittamaton. Kynillä kun on tapana kulkeutua yllättäviin paikkoihin, joten mainoksen näkevät lukemattomat silmäparit. Kynä omalla logolla tai viestillä vahvistaa brändin näkyvyyttä helpolla ja edullisella tavalla.

Etkö löytänyt etsimääsi lyijykynää nettikaupastamme?

Asiakaspalvelumme on täällä valmiina auttamaan teitä ja etsimään lukuisten tavarantoimittajiemme valikoimista teille sopivia tuotteita, omalla painatuksella totta kai! Kysy lisää hello@printer.fi - yleensä löydämme asiakkaan ideaan sopivan tuotteen kilpailukykyiseen hintaan! 
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Tekninen tieto
Koko:
Ø0,7 x 17,7 cm
Paino (g.):
5
Materiaali:
Puu
Tilavuus:
Painatuksen sijainti:
Kynän runko
Painoala (mm):
5 x 100
Painatustekniikka:
Kaiverrus
Minimi tilausmäärä:
30 kpl
Lisätarvikkeet:
Pakkauskoko:
2000 kpl
Tuotenumero

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!