Hupparit ja collegetakit painatuksella

Hupparit ja collegetakit omalla painatuksella ovat suosittu vaihtoehto liikelahjaksi tai työvaatteeksi. Huppari korkealaatuisella logopainatuksella toimii loistavasti, jos puku on liian virallinen ja t-paita puolestaan liian rento. Näillä mainosvaatteilla on helppo olla siisti ja edustava. Ne sopivat rentoon pukeutumiseen, työkäyttöön ja totta kai myös vapaa-ajalla käytettäväksi.

Hupparit ja collegetakit painatuksella - aina yhtä suosittuja

Hupparit eivät ainoastaan super mukavia vaatteita, vaan myös loistava väline viestien levittämiseen ja brändien vahvistamiseen. Logopainetut hupparit ovat hienovarainen, mutta tehokas tapa tehdä yrityksesi logo tai viesti tunnetuksi. Ne luovat yhteishenkeä työpaikoilla ja urheiluseuroissa. Huppari vahvistaa yrityskulttuuria, mutta hoitaa myös markkinointia vapaa-ajalla käytettynä.

Valitse oikea huppari oikeaan käyttötarkoitukseen

Tarjoamme erityyppisiä huppareita eri tilanteisiin ja tarpeisiin; klassikoita, moderneja, edullisia ja premium-malleja, vetoketjulla ja ilman. Etsitpä sitten edullista, mutta toimivaa vaihtoehtoa tai premium-hupparia lisäominaisuuksilla, meillä on etsimäsi. Samoin painatukseen löytyy useita vaihtoehtoja sen mukaan, millaisen tuloksen haluat saavuttaa. Ehkä haluat suuren logon rinnan keskelle, pienen huomaamattoman mainospainatuksen käsivarteen tai ehkä molemmat? Ei ongelmaa! Autamme sinua mielellämme vinkkien ja neuvojen avulla siitä, mikä toimii parhaiten eri yhteyksissä. Kerro meille mikä on hupparin käyttötarkoitus, niin osaamme neuvoa sinua parhaiten!


Meiltä tilaaminen on yksinkertaista ja helppoa

Tiedämme, kuinka aikaa vievää useilta eri toimittajilta tehtävien hankintojen hallinta voi olla. Siksi pyrimme tekemään prosessista mahdollisimman sujuvan tarjoamalla kaiken saman katon alta - suunnittelun avustamisesta logopainettujen hupparien ja collegetakkien tuotantoon. Kun valitset meidät, saat korkealaatuisen hupparin lisäksi myös koko teamin kokemuksen ja asiantuntemuksen sekä henkilökohtaista palvelua, jossa keskitytään aina yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin.


Ympäristönäkökohdat tuotannossa

Nykyaikaisena toimijana otamme vastuun ympäristövaikutuksistamme ja teemme kaikkemme varmistaaksemme kestävän tuotannon. Tähän sisältyy huolellisesti valittuja materiaaleja ja kuljetusmatkojen minimoiminen paikallisen tuotannon avulla lähellä asiakasta. Toisin sanoen: Kun tilaat hupparisi meiltä, voit olla varma sekä korkeasta laadusta, huippua asiakaspalvelusta että ympäristöasioiden huomioimisesta!


Hupparipainatus - kuva vai logo?

Kun pohditte minkälainen tulostustapa kannattaa valita, kaikki riippuu käyttötarkoituksesta! Jos tavoitteena on pelkkä näkyvyys, ehkä suuri logo keskellä on oikea tapa edetä? Jos taas haluat luoda sisäisen yhteisöllisyyden tunteen, kannattaa harkita tekstiä hihoissa, kuten ”Dream Team Turku”. Kuvien käyttäminen vaatii hieman enemmän suunnittelua, sillä ne ovat usein tehokkaimpia, kun ne yhdistetään taitavasti muihin elementteihin, kuten tekstiin, logoihin jne. Mutta se on varmaa, että valitsitpa minkä vaihtoehdon tahansa, vastaanottaja arvostaa varmasti uutta huppariaan!

Hupparit ja collegetakit

Tuotteiden lukumäärä: 12

Järjestä:
Vegaani
Luomu puuvilla
Stanley & Stella Cruiser 2.0 Unisex huppari Stanley/Stella
Cruiser 2.0 unisex on pehmeä huppari keskikokoisella istuvuudella. Hupparissa on kaksikerroksinen huppu, jossa hupparin kanssa saman värinen kiristysnauha. Hihansuissa ja helmassa on resorit. Peitetyt saumat niskassa pehmeämmän tuntuisen puseron aikaansaamiseksi. Kengurutasku edessä. Hupparista on saatavana koot XXS-3XL.
Alk. 27,81 €
ilman alv
Vegaani
Luomu puuvilla
Stanley & Stella Cooper Dry Unisex huppari Stanley/Stella
Oversized unisex mallinen huppari taskulla trendikkäissä väreissä. Rento, moderni huppari, joka on valmistettu paksummasta luomupuuvillasta. Viimeistele omalla painatuksella mainos- tai liikelahjaksi! Hupparista on saatavana koot XXS-3XL.
Alk. 41,40 €
ilman alv
Vegaani
Luomu puuvilla
Stanley & Stella Archer Vintage Unisex huppari Stanley/Stella
Archer Vintage - Värillinen unisex huppari normaali istuvuudella. Tämä huppari toimii omalla painatuksella niin työvaatteena kuin liikelahjanakin. Hupparista on saatavana koot XXS-3XL.
Alk. 36,45 €
ilman alv
Vegaani
Luomu puuvilla
Stanley & Stella Hygger Sherpa Unisex huppari Stanley/Stella
Hygger Sherpa - Unisex huppari, jossa on ihanan pehmeä teddy vuori. Täydellinen ulkoiluun! Loistava ja taatusti mieluinen niin työntekijöille työvaatteeksi kuin mainoslahjaksi - omalla logopainatuksella totta kai! Hupparista on saatavana koot XXS-3XL.
Alk. 54,72 €
ilman alv
Vegaani
Luomu puuvilla
Stanley & Stella Slammer Heavy Unisex huppari Stanley/Stella
Slammer Heavy - Slammer on "vapaasti istuva", pehmeä ja tilava huppari. Tämä unisex malli sopii sekä naisille että miehille ja sen sisäpuoli on pehmeää, paksumpaa materiaalia, joka tuntuu ylelliseltä päällä. Slammer Heavy on korkealaatuinen huppari, joka soveltuu mainiosti, niin liikelahjaksi kuin myös omalle henkilökunnalle työvaatteeksi omalla logo- tai mainospainatuksella. Hupparista on saatavana koot XXS-3XL.
Alk. 45,99 €
ilman alv
Vegaani
Luomu puuvilla
Stanley & Stella Drummer 2.0 Unisex huppari Stanley/Stella
Klassinen unisex-huppari normaali mitoutuksella ja pehmeällä sisäpuolella. Tämä ekologinen huppari on valmistettu 85% luomu puuvillasta ja 15% kierrätetystä polyesteristä. Soveltuu hyvin käytettäväksi niin työvaatteeksi kuin yrityksen liikelahjaksi omalla logo - tai mainospainatuksella. Hupparista on saatavana koot XXS-3XL.
Alk. 22,50 €
ilman alv
Vegaani
Luomu puuvilla
Stanley & Stella Connector Unisex huppari Stanley/Stella
Connector - Klassinen unisex huppari vetoketjulla ja normaali istuvuudella. Huppari on valmistettu ympäristö ystävällisistä materiaaleista. Tämä huppari malli on suosittu sekä liike- ja mainoslahjana kuin myös toimivana työvaatteena. Omalla painatuksella totta kai! Hupparista on saatavana koot XXS-3XL.
Alk. 31,14 €
ilman alv
Vegaani
Luomu puuvilla
Stanley & Stella Locker Heavy Unisex huppari Stanley/Stella
Locker Heavy - Unisex-huppari pitkällä vetoketjulla ja taskulla. Pehmeä, rento huppari, jossa voit todellakin tuntea olosi mukavaksi! Kangas on 100% luomupuuvillaa. Tämä on loisto valinta liikelahjaksi yrityksille, joille ympäristöasiat ovat erityisen tärkeitä. Soveltuu hyvin totta kai myös työvaatteeksi. Hupparista on saatavana koot XXS-3XL.
Alk. 52,11 €
ilman alv
Vegaani
Luomu puuvilla
Stanley & Stella Sider Unisex huppari Stanley/Stella
Sider - Asiakkaidemme suosikki unisex-huppari, jossa on kengurutaskun sijaan piilotaskut sivulla. Tämä huppari on suosittu sekä liikelahjana että työvaatteena - omalla mainos- tai logopainatuksella totta kai. Logo voidaan painaa tai brodeerata huppariin joko eteen, hihaan tai selkään.
Alk. 30,15 €
ilman alv
Vegaani
Luomu puuvilla
Stanley & Stella Slammer Unisex huppari Stanley/Stella
Slammer - Slammer on pehmeä ja tilava huppari. Tämä korkealaatuinen, vahva unisex malli sopii sekä naisille että miehille. Hupparin sisäpuoli on pehmeää materiaalia, joka tuntuu ylelliseltä. Täydellinen valinta huppareista pitävälle! Loisto valinta myös yrityksen liike- tai mainoslahjaksi - tätä lahjaa lahjansaa takuulla arvostaa ja teidän mainos näkyy pitkään. Hupparista on saatavana koot XXS-3XL.
Alk. 36,63 €
ilman alv
Vegaani
Luomu puuvilla
Stanley & Stella Cultivator 2.0 Unisex huppari Stanley/Stella
Cultivator 2.0 unisex on päällä mukava huppari vetoketjulla. Hupparissa on kengurutasku edessä sekä ribatut hihansuut ja helma. Tästä hupparista löytyy useita kivoja värejä! Huppari on 100 % orgaanista puuvillaa.
Alk. 32,31 €
ilman alv
Vegaani
Luomu puuvilla
Stanley & Stella Archer Unisex huppari Stanley/Stella
Unisex-huppari keskikokoisella istuvuudella. Tyylikäs huppari ympäristöystävällisistä materiaaleista, 85 % luomupuuvillasta ja 15% kierrätetystä polyesterista. Hupparista on saatavana koot XXS-3XL.
Alk. 28,53 €
ilman alv

Huppari brodeerauksella tai painatuksella

Yrityksen logolla tai nimellä painetut hupparit vahvistavat yrityksesi ammattimaista imagoa ja lisäävät myös yhteisöllisyyttä. Valikoimastamme löydät kaikenlaisiin yrityksiin ja työtehtäviin sopivia vaatteita, ja valitsemasi malli voidaan joko brodeerata tai painaa yhdellä tai useammalla värillä.

Painettua hupparia voidaan käyttää myös markkinointitarkoituksiin ja antaa lahjaksi asiakkaille. Tämä on helppo tapa lisätä yrityksesi näkyvyyttä oman organisaatiosi ulkopuolella ja laajentaa asiakaskuntaasi.


Jos haluat suunnitella oman hupparin painatuksen, me autamme sinua. Neuvomme mielellämme, mitkä mallit sopivat yrityksellesi, ja voimme myös auttaa sinua suunnittelemaan haluamasi painatuksen. Meillä on monen vuoden kokemus mainosvaatteiden painatuksesta, joten voimme autamme mielellämme kaikessa aina painatuksen sijoittelusta värivalintoihin. Tavoitteenamme on tehdä profiilivaateen hankinta teille mahdollisimman helpoksi, joten olemme käytettävissäsi koko prosessin ajan.

Vetoketjuhupparit omalla painatuksella

Valikoimastamme löydät erilaisia malleja paksummasta collegesta ohuempaan huppariin, vetoketjulla ja ilman - kaikissa teidän painatus, totta kai! Puseroita löytyy useissa eriä väreissä, joten voitte valita yrityksesi tai liiketoimintasi tyyliin sopivan paidan.


Painetun collegen tai hupparin ei ainoastaan pidä näyttää hyvältä, vaan sen on oltava myös mukava käytössä. Kustomoiduissa paidoissa onkin siksi paljon erilaisia yksityiskohtia ja istuvuuksia. Voimme auttaa sinua löytämään painetun hupparin tai ohuemman pitkähihaisen paidan napeilla tai ilman. Laajan mainospaitojen valikoimamme ansiosta voimme varmistaa, että löydät juuri sinulle parhaiten sopivat mallit!


Laajasta valikoimastamme löydät paitoja eri malleissa, väreissä ja materiaaleissa. Kaikki paidat on valmistettu korkealaatuisista ja miellyttävistä kankaista, ja niissä on runsaasti tilaa painatukselle - viimeistellään mainosvaatteet siis logollasi, viestilläsi tai iskulauseellasi. Ota siis yhteyttä meihin, jos tarvitset apua suunnittelussa tai mainosvaatteen tilaamisessa. Tai jos et löytänyt nettikaupan valikoimasta sitä ideaan sopivaa tuotetta soita 02-230 6000 tai laita sähköpostia hello@printer.fi ja me etsimme sen teille tavarantoimittajiemme valikoimista