Lippalakit painatuksella

Lippalakit omalla painatuksella ovat suosittuja liikelahjoja vuodesta toiseen. Laadukas lippalakki lisää yrityksen näkyvyyttä erottumalla joukosta, se kulkee helposti mukana ja sitä on helppo käyttää.

Lippalakit painatuksella - mainos suoraan silmien edessä

Lippikset omalla painatuksella ovat jo pitkään olleet suosittuja tuotteita yrityksille, jotka haluavat näkyä ja mainostaa tuotettaan tai brändiiään. Ne ovat käytännöllisiä ja toimivat myös liikkuvina mainospaikkoina, kirjaimellisesti ulkoista markkinointia, kun tyytyväiset asiakkaat, työntekijät tai yhteistyökumppanit käyttävät niitä. Mutta mitä sinun tulisi ottaa huomioon, kun suunnittelet omaa lippistäsi?

Logopainettujen lippalakkien edut

Ehdottomasti suurin painettujen lippalakkien eduista on niiden loistava näkyvyys. Olipa lippis sitten brodeerattu tai painettu, logon näkevät ja muistavat helposti kaikki, jotka sen näkevät. Tämä tekee siitä tehokkaan välineen sekä pienille että suurille yrityksille.

Perusmallien lisäksi meiltä löytyy armyhenkisiä, snapback -mallia sekä nyt niin trendikästä trucker-mallia. Trucker-lippis on mainosvaatteiden klassikko, ja monet rakastavat sitä ikonisen tyylinsä ansiosta.


Suunnittele oma painatus lippalakkiin kanssamme

Kun päätät suunnitella oman lippiksesi kanssamme, voit valita eri mallien, värien ja materiaalien välillä ja päättää tarkalleen, miltä oma painatuksesi näyttää. Saat painatuksesta meiltä aina oikovedoksen, joten voit tarkistaa ja muokata materiaalia ennen tuotantoon menoa.



Tarjoamme kaikkea perinteisestä painatuksesta eksklusiivisempiin menetelmiin, kuten brodeeraukseen, mikä antaa sinulle mahdollisuuden luoda todella ainutlaatuisen tuotteen.
Äläkä huoli, jos sinulla ei ole kokemusta suunnittelusta - tiimimme auttaa sinua koko prosessin ajan!

Miten tilaaminen sitten tapahtuu?

Omien, yksilöllisesti painettujen lippalakkien tilaaminen meiltä on nopeaa ja helppoa.
Se alkaa tietenkin suunnitteluprosessista, jossa autamme sinua luomaan täydellisen tuotteen toiveidesi mukaan. Ensin teidän kannattaa miettiä lippiksen käyttötarkoitusta - tarvitsetteko edullisen mallin isoon kampanjaan vai laatulippikset työkäyttöön? Entä onko teillä toiveita materiaalista - puuvilla vai polyesteri?



Kun olet valinnut lippalakin, joko edullisen vaihtoehdon tai premium-tuotteen, ja painomateriaali on valmis, digitaalinen hyväksytty painotiedostosi lähetetään tuotanto-osastollemme, jossa joko kirjailemme logosi suoraan tuotteeseen tai painamme haluamasi mainospainatuksen - olipa kyseessä teksti, kuva tai molemmat yhdessä. Sen jälkeen pyrimme nopeisiin toimitusaikoihin, jotta voit aloittaa uusien mainosvaatteiden käytön mahdollisimman pian.


Luo yhteenkuuluvuuden tunnetta profiilivaatteilla

Yhdistämällä yksilölliset lippikset muihin valikoimamme vaatteisiin voit todella maksimoida brändin näkyvyyden. Yhteensopivat vaatekokonaisuudet viestivät vahvasta yhteisöllisyydestä organisaatiossa ja tekevät samalla brändi-identiteetistä selkeän kaikille ympärillä oleville. Lisää siis me-henkeä erilaisilla mainosvaatteilla!


Vinkkejä profiilituotteiden hankkimiseen


Haluatko vinkkejä ja ideoita profiilituotteiden hankkimiseen? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä! Henkilökunnallamme on laaja kokemus alalta, ja he voivat neuvoa, millainen tuote sopii parhaiten tarpeisiisi - olipa kyse sitten materiaalivalinnoista, koosta tai itse mainospainatuksen taustalla olevasta tekniikasta! 



Etsitpä sitten "lippiksiä", "mainoslippiksiä" tai "rekkakuski-lippiksiä" (rakkaalla lapsella on monta nimeä!), nyt on aika aloittaa projekti: tilaa painetut tai brodeeratut lippikset yrityksellesi jo tänään.

Lippalakit

Tuotteiden lukumäärä: 18

Järjestä:
Ekologinen
Lippalakki - Action - Sport Beechfield
Tässä lippalakissa on urheilullinen muotoilu, tekstiili paneelit edessä sekä sisäänommellut tuuletuslenkit. Paljon upeita värejä mistä valita - mikä sopisi parhaiten teidän brodeeraukseen?
Alk. 5,67 €
ilman alv
Lippalakki - Trucker - Verkko 2.0 Beechfield
Klassinen trucker-lippis, jossa on koon säätö takana sekä 5 paneelia, joista puuvilla paneeli edessä. Lippiksessä runsaasti tilaa mainospainatukselle. Ikoninen trucker-lippis kestää aikaa ja on taas suositumpi kun koskaan!
Alk. 3,96 €
ilman alv
Lippalakki - Trucker - Yksivärinen 2.0 Beechfield
Yksivärinen trucker-lippis, jossa on 5 laminoitua paneelia, joista 3:ssa on verkkokuvio. Runsaasti tilaa mainospainatukselle.
Alk. 3,96 €
ilman alv
Lippalakki - Trucker - Vintage Beechfield
80-luvun trucker-lippiksen inspiroima lippis. Snapback säätö takana. Pehmustettu etupaneeli ja lippa. Lippiksestä löytyy monia eri värivaihtoehtoja. Tässä teiden kuninkaan lippiksessä on hyvin tilaa teidän brodeeraukselle.
Alk. 3,81 €
ilman alv
Lippalakki - Trucker - Urban Beechfield
Säädettävä trucker-lippis neutraaleissa väreissä. Lippiksessä on 6 paneelia ja sisäänommellut tuuletuslenkit. Trucker fiilistä hillityissä väreissä ja hyvin tilaa teidän brodeeraukselle.
Alk. 5,01 €
ilman alv
Lippalakki - Ultimate - Rip-Strip™ Beechfield
Tyylikäs lippis, jossa on rip-strip-suljenta ja 5 paneelia. Saatavana useissa tyylikkäissä väreissä! Valitse väri, joka sopii teidän mainos- tai logopainatukseen.
Alk. 3,30 €
ilman alv
Lippalakki - Original - Rip-Strip™ Beechfield
Klassinen baseball lippalakki. Tässä 100% puuvilla lippalakissa on 5 paneelia, twill-kangas ja todella paljon värivaihtoehtoja. Käytännöllinen rip-strip suljenta.
Alk. 2,74 €
ilman alv
Lippalakki - Sport Beechfield
Urheilullinen lippalakki omalla painatuksella. Saatavana useissa eri väreissä.
Alk. 4,63 €
ilman alv
Lippalakki - Matala profiili Beechfield
Cool lippis, jossa on laminoitu viimeistely ja teidän mainos tai logo brodeerauksella. Valmistettu puuvillasta.
Alk. 2,74 €
ilman alv
Lippalakki - Heijastin
Yhden koon lippalakki, jossa on käytetty fluoresoivaa kangasta sekä lisäksi heijastinnauhoja.
Alk. 1,79 €
ilman alv
Lippalakki - San Diego Bullet
Army henkinen lippis tarranauhasoljella koossa 58. Täydellinen kesälahja omalla mainos- tai logopainatuksella.
Alk. 4,32 €
ilman alv
Lippalakki - Budget Myrtle Beach
Kevyt perus lippalakki, joka sopii täydellisesti mainostuotteeksi vaikka isompaankin kampanjaan. Lippalakkia löytyy 14 eri värissä - valitse teidän logopainatukseen sopiva!
Alk. 1,79 €
ilman alv
Printerin vinkit
Lippalakki - Vintage - Matala profiili Beechfield
Todella cool vintage henkinen lippalakki, jossa on kaareva lippa ja retrofiilis. Tämä lippis on suosittu valinta yrityksen logon brodeeraukseen ja mainoslahjaksi!
Alk. 4,25 €
ilman alv
Lippalakki Flexfit® - Standard Myrtle Beach
Trendikäs lippalakki, jossa on joustava muoto. Tämän vuoksi tämä lippalakki sopii hyvin kaikkiin päihin.
Alk. 10,30 €
ilman alv
Snapback Lippalakki - Yksinkertainen - Budget Beechfield
Tämä on yksinkertainen retro-tyylinen snapback lippalakki. Siinä on säädettävä solki ja 5 paneelia. Myös lippiksen suoraan lippaan voidaan tehdä painatus. Tilaa mainoslahjaksi omalla ainutlaatuisella painatuksella!
Alk. 2,74 €
ilman alv
Army lippalakki Beechfield
Army henkinen lippalakki, jossa on siisti vintage-tunnelma. Valmistettu kokonaan kovapestystä puuvillasta. Tästä lippalakista löytyy useita murrettuja värivaihtoehtoja.
Alk. 3,68 €
ilman alv
Lippalakki - Rip-strip™ - Lapset Beechfield
Todella hieno lippalakki nuoremmille. Valitse monista eri väreistä, jotka voit yhdistää painatukseen!
Alk. 2,36 €
ilman alv
Lippalakki - Ajaton - Matala profiili Beechfield
Ajaton lippalakki, jossa on tilaa teidän brodeeraukselle. Tämä lippis on valmistettu puuvillasta.
Alk. 2,74 €
ilman alv

Lippalakit painatuksella omalle henkilökunnalle

Lippalakki on loistava tapa esim. messuilla ja erilaisissa tapahtumissa kertoa ketkä ovat henkilökuntaa ja osaavat auttaa asiakasta kysymysten kanssa. Omalla painatuksella viimeistelty lippalakki lisää porukan yhteenkuuluvuuden tunnetta - olipa kyse työntekijöistä tai muusta ryhmästä.


Meiltä löytyy laaja valikoima erilaisia lippalakki malleja, kuten esim. vintage henkiset armeija lippalakit sekä naisille että miehille. Baseball- ja verkolla varustetut lippalakit puolestaan taas sopivat yritykselle, joka tahtoo suunnitella lippiksestään urheilullisemman. Jos ette osaa valita monista malleistamme sitä teille sopivaa, kysy apua asiakaspalvelustamme. Jos lippalakki ei sovellu yrityksenne työvaatteisiin, voidaan suunnitella lippis, jota henkilökunta käyttää vapaa-aikanaan. Tai miksette tekisi lippalakkia, joka jaetaan tilaisuuden alussa ja se jää muistoksi tuosta hetkestä.

Promo lippalakit tapahtumiin ja asiakkaille

Kampanja lippalakit ovat yhtä aika hyödyllisiä että käytännöllisiä. Harva tuote on yhtä monipuolinen kuin lippalakki! Varsinkin kesäkuukausina niitä käytetään erittäin paljon ja viestisi tulee hyvin näkyväksi, voisi sanoa että se tulee silmille!


Messuilla jaettavan tyylikkään ja hyvin suunnitellun lippalakin saaja käyttää sitä taatusti vapaa-ajallaan, olipa kyseessä nainen tai mies. Näitä lakkeja jokainen meistä on nähnyt mökillä, kesälomalla huvipuistossa, urheillesssa, golfkentällä tai vain arjessa. Hyödynnä siis tilaisuus antaa asiakkaalle lahja, jolla on käyttöä. Voitte myös suunnitella oman lippalakin mukavasta jersey kankaasta. Nuoremmalla kohderyhmälle ehkä sopisi paremmin lippis suoralla lipalla tai trucker tyylillä.

Lippalakki painatuksella vai brodeerauksella?

Lippalakkiin voidaan tehdä painatus, jos pinta on tasainen. Eläväpintaisiin kankaisiin puolestaan logot tehdään brodeeraamalla. Suurimpaan osaan lippiksiä voitte valita brodeerauksen, joka on hiukan painatusta ylellisempi sekä kestävämpi. Teidän ei tarvitse kuitenkaan itse huolehtia, pitäisikö lippis painaa vai brodeerata, me neuvomme teitä - kauppa kertoo mitä painatusta suosittelemme.


Tarvitsetko apua? Eikö löytynyt sitä oikeaa lippistä? Älä huoli, me autamme - laita viestiä asiakaspalveluumme hello@printer.fi tai soita Jaanalle 02-230 6000