Pipot painatuksella

Pipo tyylikkäällä logopainatuksella lämmittää lahjansaajan korvia ja mieltä. Pipo on tarpeellinen näillä meidän leveysasteilla, joten tälle liikelahjalle löytyy takuulla käyttöä.

Pipot painatuksella - kirjaimellisesti näkyvä tapa mainostaa yritystäsi

Kustomoidut pipot ovat todella suosittuja mainoslahjoja yritysten keskuudessa nykyään se vahvistaa brändiä ja lisätä näkyvyyttään. Piposta logopainatuksella on kaksinkertainen hyöty - ne ovat sekä käytännöllisiä että näkyviä, liikkuvia mainospaikkoja esim. kaupoissa, kaupungilla ja erilaisissa tapahtumissa. Tällä edullisella tuotteella on siis paljon mainosarvoa!


Mikä tekee pipoista painatuksella niin erityisiä?

Pipot ovat tarpeellisia, mutta sen lisäksi myös trendikkäitä nyt. Myydyimmät mallimme ( neulotut pipot sekä pidempi pipomalli) ovat täydellisiä mainosvälineitä, sillä tavoitat potentiaaliset asiakkaat edullisesti ja tyylillä. Mainos on juuri oikeassa paikassa, suoraan katsojan silmien edessä. Mallista riippuen logo voidaan joko painaa tai brodeerata pipoon.

Miten pipoja omalla painatuksella tilataan?

Omien painettujen pipojen ja myssyjen ostaminen ja hankkiminen on avullamme yksinkertaista. Se alkaa yleensä suunnittelusta, jossa valitset tuotteeseen haluamasi logon, kuvan tai tekstin. Kustomointi antaa sinulle vapauden luoda jotain ainutlaatuista yrityksellesi. Tilatessa kannattaa pohtia pipon mallia - onko se one size, pipo käänteellä vai ribbi pipo? Minkä värin valitsette vai tahdotteko useampaa väriä? Ja muista tilausta tehdessä myös kertoa meille tilauksen määräpäivä!


Muutamia vinkkejä oman painatuksen suunnitteluun

Ehkä tärkein vinkki pipojen painatuksen suunnitellessa, on pitää se yksinkertaisena, mutta mieleenpainuvana. Logosi tai yrityksesi nimi voi olla hyvä vaihtoehto, jos se on jo vakiintunut ja tunnistettavissa alalla. Jos näin ei ole, jokin näyttävä, hauskakin teksti tai graafinen kuva voi olla sopivampi vaihtoehto.

Miksi valita juuri meidän pipojen toimittajaksi?

Meillä on laaja kokemus alalta, mikä takaa korkealaatuiset tuotteet sekä nopean tuotannon ja luotettavan toimituksen.Tarjoamme myös kilpailukykyisiä hintoja tilauksen koosta riippumatta - olipa kyseessä pieni tai iso yritys.

Kestävä kehitys keskiössä

Otamme omalta osaltamme vastuun kasvavista ympäristöongelmista erilaisten ympäristöystävällisten vaihtoehtojen avulla.

Yksilölliset, painetut pipot eivät ole vain sisäistä markkinointia työvaatteena, vaan ne voivat olla osa näkyvää, ulkoista markkinointistrategiaasi. Näiden pipojen avulla työntekijäsi eivät ainoastaan vaan pysy lämpimänä, vaan heistä tulee myös brändilähettiläitä joka kerta, kun he käyttävät pipoja työajan ulkopuolella. Riippumatta siitä, onko painettujen pipojen tarkoituksena olla osa teamin yhteistä asua , messutapahtumassa erottumista tai näkyvyyden lisäämiseen kaduilla, olemme täällä valmiina auttamaan teitä näyttämään ammattimaiselta tämän klassisen mainostuotteen avulla!

Pipot

Tuotteiden lukumäärä: 18

Järjestä:
Vegaani
Luomu puuvilla
Stanley & Stella Rib Beanie Unisex pipo Stanley/Stella
Rib beanie pipo - pipo, joka sopii sekä naisille että miehille. Pipossa on klassinen ribattu muotoilu. Tämä pipomalli on tällä hetkellä on super muodikas ja täydellinen liike- tai mainoslahjaksi omalla logo tai mainos brodeerauksella. Piposta löytyy myös paljon tyylikkäitä värivaihtoehtoja!
Alk. 8,64 €
ilman alv
Pipo - Vohvelikuvio Beechfield
Beechfieldin beanie-pipo, jossa on vohvelikuvio, taitettu reuna ja pehmeä tuntuma. Tämä pipo sopii täydellisesti lisäämään brändisi näkyvyyttä talvikuukausina!
Alk. 5,85 €
ilman alv
Vegaani
Luomu puuvilla
Stanley & Stella Fisherman Beanie Unisex pipo Stanley/Stella
Fisherman beanie pipolla olet pukeutunut lämpimästi ja trendikkäästi. Pipossa on klassinen ribattu muotoilu ja siitä löytyy monia herkullisia värivaihtoehtoja. Tämä kalastajapipo on tällä hetkellä super muodikas ja täydellinen valinta liikelahjaksi. Viimeistele pipo liike- tai mainoslahjaksi firman omalla logobrodeerauksella. Loistava työvaate tai lahja myös omalle henkilökunnalle. Piposta löytyy paljon trendikkäitä värivaihtoehtoja.
Alk. 8,80 €
ilman alv
Vegaani
Luomu puuvilla
Stanley & Stella Bucket hattu, unisex Stanley/Stella
Bucket hattu - Seuraa trendejä ja käytä Bucket hattua. Suositulla hatulla on useita nimiä, kuten "kalastajanhattu", "ämpärinhattu", "aurinkohattu", jotka kuvaavat hyvin tätä monikäyttöistä hattua. Bucket on todella hyvä yleishattu, joka sopii sekä naisille että miehille. Bucket hattu antaa suojaa sateelta, auringon säteiltä sekä pelastaa bad hair päivän...
Alk. 9,09 €
ilman alv
Pipo - sileä neulos Bullet
Tyylikäs Bulletin pipo, jota on saatavilla useissa eri väreissä. Pipo on valmistettu akryylistä ja siinä on kaksinkertainen taitettu reuna, jossa loistavasti tilaa teidän mainosbrodeeraukselle.
Alk. 3,61 €
ilman alv
Pipo- Yksinkertainen Elevate
Tätä Elevaten valmistamaa pipoa löytyy useissa eri väreissä ja se on valmistettu akryylistä. Loisto paikka teidän painatukselle.
Alk. 4,56 €
ilman alv
Pipo - Fleese Elevate
Elevaten lämmin fleece pipo sopii täydellisesti niille, jotka haluavat pitää korvansa lämpiminä talven tai koleiden syysiltojen aikana. Tätä fleecemyssyä on saatavana useissa eri väreissä. Usein niin tarpeellinen liikelahja meidän ilmastossa.
Alk. 2,91 €
ilman alv
Pipo - Ribbineulos Elevate
Elevaten tyylikäs pipo sopii täydellisesti logon brodeeraukseen. Tämä pipo on valmistettu akryylistä. Loistava mainostuote brändillesi!
Alk. 6,14 €
ilman alv
Pipo - Slim Beechfield
Moderni neulottu pipo, jossa on hiukan tiukempi istuvuus. Tästä beanie piposta on saatavana useita eri värejä. Täydellinen mainospaikka kylmien kuukausien ajalle!
Alk. 1,70 €
ilman alv
Pipo - Rento Myrtle Beach
Pidemmän mallinen rento pipo, jota on saatavilla monissa eri väreissä. Täydellinen mainospipo talvikuukausiksi!
Alk. 2,07 €
ilman alv
Pipo - Yksivärinen Beechfield
Valmistaudu kylmiin päiviin ja tilaa tyylikäs klassinen pipo, jossa on taitettu reuna ja runsaasti tilaa brändi tai logo brodeeraukselle. Saatavana useissa eri väreissä!
Alk. 2,26 €
ilman alv
Pipo - Kaksivärinen Beechfield
Trendikäs beanie pipo, jossa on taitettu reuna, kaksivärinen kudonta ja runsaasti tilaa tuotemerkillesi. Saatavana useissa hienoissa värivaihtoehdoissa!
Alk. 2,26 €
ilman alv
Pipo - Pasteli Beechfield
Söpö pipo kauniissa pastelliväreissä. Pipossa on taitettu reuna ja runsaasti tilaa teidän brodeeraukselle. Pastellin sävyiset pipot ovat suosittuja kevättä kohti mentäessä.
Alk. 2,26 €
ilman alv
Pipo - Vintage Beechfield
Tässä Beechfieldin pipossa on tyylikäs vintage-malli ja sitä on saatavana monissa kauniissa väreissä. Ehdoton valinta niille, jotka rakastavat retrolookia!
Alk. 2,45 €
ilman alv
Pipo - Joustinneule Beechfield
Tässä pipossa on joustinneule kuviointi ja taitettu reuna. Erinomainen mainosväline brändillesi!
Alk. 2,26 €
ilman alv
Pipo - Kangasmerkki Beechfield
Tässä trendikkäässä pipossa on iso, tasainen kangasmerkki, johon teidän mainospainatus tehdään. Pipoa on saatavana useissa väreissä, jotka voidaan yhdistää kauniisti valitun painatuksen kanssa! Täydellinen pipo mainoslahjaksi painatuksen kanssa!
Alk. 3,40 €
ilman alv
Pipo - Tupsu Beechfield
Tyylikäs pipo, jossa on joustinneulekuviointi ja tupsu päässä. Pipoa on neljässä hauskassa värissä, jotka voit yhdistää kauniisti valitsemasi printin kanssa! Todella mukava pipo talvikuukausiksi.
Alk. 5,29 €
ilman alv
Pipo - Resorireuna Myrtle Beach
Myrtle Beachin neulottu pipo, jossa on resorireuna ja hieman tiukempi istuvuus. Saatavana useissa tyylikkäissä väreissä!
Alk. 3,59 €
ilman alv

Pipot painatuksella työvaatteena

Jos työntekijät joutuvat työskentelemään ulkona tai kylmissä olosuhteissa, on pipo ehdoton työvaate. Laajasta valikoimistamme suosituimpia ovat yksinkertaisimmat mallit, koska niitä on helppo yhdistellä muihin työvaatteisiin. Kun koko henkilökunnalla on samanlaiset pipot logopainatuksella, lisää se yhteenkuuluvuden tunnetta ja näyttää ammattimaiselta. Myös lahjansaajan on helppo yhdistää pipo omiin asukokonaisuuksiin, kun painatus on hillitty. Pipoja löytyy useissa eri väreissä ja eri materiaaleista.

Pipo on näkyvä, käytännöllinen mainosvaate

Sen lisäksi että pipo on ehdoton näillä leveysasteilla, on se nykyään myös trendikäs asuste. Yksinkertaisten, ohuemmasta neuloksesta valmistettujen pipojen lisäksi meiltä lötyy paksumpia ja näyttävämpiä pipoja. Valikoimastamme löytyy pipoja tupsulla, vohvelikuvioituja, uurrettuja ja lipalla. Löytyypä jopa älypuhelinpipo, jonon on sisäänrakennettu bluetooth!


Tyylikkäällä logopainatuksella viimeistelty pipo on loistava lahjaidea niin henkilökunnalla kuin yhteistyökumppaneillekin. Pipo on lahjana sopiva, olipa toimialanne konttori taikka korjaamo, kaikki tarvitsevat sellaisen.

Minkälainen painatus pipoon?

Kun suunnitellaan pipoon painatusta, kannattaa lähteä miettimään mikä sopisi pipon ja sen käyttötarkoituksen tyyliin. Hillitty lahjapipo räväkällä painatuksella eikä ehkä saa yhtä paljon käyttökertoja kun hillitympi versio.


Olemme valinneet pipoihin painomenetelmät, jotka sopivat niiden materiaaleihin. Jos teillä on painatukseen joku idea, jota ei löydy valmiista malleistamme, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi