T-paidat painatuksella

T-paidat painatuksella - voittamaton mainosvaate. Näitä logopainettuja t-paitoja jokainen meistä näkee päivittäin käytössä. T-paita tyylikkäällä logopainatuksella on yksinkertainen ja helppo mainosvaate, joita käytetään niin töissä kuin vapaa-ajalla. Se on voittamaton näkyvyydessään, koska näitä tarvitsee jokainen. Tyylikkäästi toteutetulla painatuksella erotutte eduksenne ja t-paita on ahkerassa käytössä!

T-paita omalla painatuksella - ehkä kaikkien aikojen suosituin mainoslahja

Kun kyse on mainonnasta ja markkinoinnista, ei ole painetun t-paidan voittanutta. Se on tuote, joka sopii kaikille ja kaikki käyttävät niitä. Malleja löytyy paljon erilaisia ja eri hintaluokista. Haastavinta ehkä onkin valita se oma!

Painatus t-paidassa - mainospaikka vailla vertaa

Yksi suosituimmista painetuista mainoslahjoista on t-paidat. Tilaamalla t-paitoja omalla painatuksella, voit luoda yhteenkuuluvuuden tunnetta tiimisi sisällä ja vahvistaa samalla yrityskuvaa. Kuvittele, että kaikilla työntekijöilläsi on seuraavassa messutapahtumassa tai tapahtumassa logopainettu t-paita - mikä vahva visuaalinen vaikutus!


Persoonalliset t-paidat omalla painatuksella

Logopainetut t-paidat toimivat hyvin mainosvälineenä. Voit suunnitella ne mieleiseksesi, esimerkiksi lisäämällä niihin tekstiä tai kuvia, jotka edustavat yritystäsi, tuotevalikoimaasi tai palveluitasi. Lisäksi tämä antaa sinulle mahdollisuuden korostaa yrityksesi tärkeitä näkökohtia.


Viestinviejänä painettu t-paita

Halusitpa sitten välittää tietyn viestin, jakaa tietoa tulevista tarjouksista tai yksinkertaisesti lisätä logosi tunnettuutta - kaikki tämä on mahdollista, kun valitset painotuotteita, kuten vaatteita. Hyvällä suunnittelulla näistä edullisista profiilivaatteista tulee tehokkaita brändilähettiläitä jokapäiväisessä elämässä.


Miksi kannattaa painattaa logolliset t-paidat?

Erilaiset mainosvaatteet antavat sinulle mahdollisuuden tuoda yrityksenne ja sen, mitä edustat - suoraan työntekijöidesi rinnalla! Aina kun joku näkee logon paidassa, hän saa hienovaraisesti muistutuksen yrityksestäsi Äläkä unohda sen myönteistä vaikutusta henkilökuntaan: yhteiset vaatteet luovat työpaikalla yhteenkuuluvuuden tunnetta. Samoin asiakkaan on helpompi tunnistaa työntekijät yhtenäisen asun avulla.


Edullinen, mutta tehokas markkinointikeino

Mainosvaatteiden hankkimisen ei tarvitse olla kallista. Päinvastoin, koska tiedämme, miten paljon asiakkaamme arvostavat kustannustehokkuutta, pyrimme aina edullisiin ratkaisuihin laadusta tinkimättä. T-paita on monipuolinen tuote, joka sopii moniin tilanteisiin ja tilaisuuksiin. Logo kannattaa sijoittaa isona joko taakse tai eteen keskelle, jos tahdotte isosti näkyvyyttä. Hienovaraisempi paikka logolle on vasen rinta tai hiha. Logon paikka ja koko määräytyy pitkälti juuri kampanjan tai tapahtuman mukaan.

Miten tilaan t-paidan?

Tilaaminen on helppoa; olipa suunnitelmissasi ostaa pieniä määriä sisäiseen käyttöön tai useita satoja vaatteita messuja tai tapahtumaa varten, meillä on sekä kapasiteettia että asiantuntemusta. Jos valinnan vaikeus iskee, ota yhteyttä, niin me autamme! Oikovedoksen hyväksymisen jälkeen tuotanto alkaa mahdollisimman pian lähimmässä tuotantolaitoksessa, mikä tarkoittaa lyhyitä toimitusaikoja riippumatta siitä, mihin tuotteet toimitaan.

Mainospaita, jota käytetään


Toisin kuin perinteisessä mainonnassa, jossa näkyvyys rajoittuu yleensä kampanjan kestoon, mainonta jatkuu vielä pitkään sen jälkeen vaatteita käyttävien ihmisten jokapäiväisessä elämässä! Jokainen meistä näkee mainospaitoja päivittäin liikenteessä - miksi yksi niistä ei voisi olla juuri teidän yrityksen!


Yhteenvetona voisi sanoa:


Huolellisesti suunnitelluilla logollisilla vaatteilla voidaan saavuttaa huikeita tuloksia - sekä ulkoisesti potentiaalisille asiakkaille että sisäisesti henkilökunnan keskuudessa! Me täällä Printer.fi:ssä odotamme innolla, että voimme auttaa sinua löytämään optimaaliset ratkaisut juuri sinun tarpeisiisi! Kerro meille minkälaista t-paitaa etsit ja minkälaiseen käyttöön se tulee ja me lähetämme sinulle ehdotuksia eri hintaluokissa.

T-paidat

Tuotteiden lukumäärä: 42

Järjestä:
Vegaani
Luomu puuvilla
Stanley & Stella Creator 2.0 Unisex t-paita
Stanley & Stellan Creator 2.0 on yksi myydyimmistä T-paita malleistamme. Unisex malli sopii niin miehille kuin naisillekin. Tässä unisex t-paidassa on ylellinen tuntuma ja siitä löytyy useita kauniita värivaihtoehtoja. T-paidasta on saatavana koot XXS-3XL.

+32

+34

Alk. 6,39 €
Stanley & Stella Creator 2.0 Unisex t-paita Stanley/Stella
Edullinen
Softstyle Unisex T-paita
Täydellinen niille, jotka haluavat tyylikkään painetun T-paidan halvemmalla. Minimi tilausmäärä vain 5 kpl. T-paidasta löytyy koot S-3XL.

+35

+37

Alk. 4,23 €
Softstyle Unisex T-paita Gildan
Ekologinen
Vegaani
Luomu puuvilla
Stanley & Stella Freestyler Unisex t-paita Stanley/Stella
Freestyler - Unisex t-paita, joka on kooltaan hieman suurempi kuin useimmat muut Stanley/Stellan t-paidat. Tämä tarkoittaa, että tämä t-paita rennolla leikkauksella laskeutuu mukavasti. Viimeistele t-paita liike- tai mainoslahjaksi firman omalla logo- tai mainospainatuksella. Loistava työvaate tai lahja myös omalle henkilökunnalle. T-paidasta on saatavana koot XXS-3XL.
Alk. 13,14 €
ilman alv
Vegaani
Luomu puuvilla
Stanley & Stella Re-Creator Unisex t-paita Stanley/Stella
T-paita kierrätysmateriaalista, joka sopii täydellisesti sekä miehille että naisille. T-paidan istuvuus on normaali. Tämä t-paita on loisto valinta työvaatteeksi sekä mainoslahjaksi omalla logo- tai mainospainatuksella T-paidasta on saatavana koot XXS-3XL.
Alk. 6,93 €
ilman alv
Vegaani
Luomu puuvilla
Stanley & Stella Ella t-paita Stanley/Stella
Stanley & Stellan Ella t-paita on tyköistuva t-paita. Paidassa on pyöreä uurrettu pääntie. Peitetyt saumat kauluksessa pehmeämmän tuntuman takaamiseksi. Hihansuissa ja helmassa kaksoistikkaukset kestävämpää saumaa varten. T-paidasta on saatavana koot XS-XXL.
Alk. 6,97 €
ilman alv
Vegaani
Luomu puuvilla
Stanley & Stella Mini Creator 2.0 t-paita lapsille Stanley/Stella
Mini Creator T-paita lapsille. T-paidassa on istutettu hihasauma olkapäässä, kierresaumapääntie sekäuurrettu pääntie. Puserossa on kaksoisneulaompeleet kestävämpiä saumoja varten. Saatavilla useissa ihanissa väreissä. T-paidasta on saatavana koot 3 - 13 vuotiaille.
Alk. 4,73 €
ilman alv
Edullinen
Softstyle Naisten T-paita Gildan
Moderni ja edullinen naisten t-paita, josta löytyy useita eri värivaihtoehtoja. Normaali / vartalonmyötäinen leikkus. Minimierä vain 5 kpl. Viimeistele liikelahjaksi omalla painatuksella. T-paidasta löytyy koot S-2XL.
Alk. 4,23 €
ilman alv
Edullinen
Unisex t-paita Fruit of the Loom
Kestävä t-paita klassisella istuvuudella, joka sopii useimmille. Puuvilla/lycra-kaularesori tekee siitä joustavan ja kestävän. T-paidasta löytyy useita värivaihtoehtoja. T-paidata löytyy koot S-3XL.
Alk. 4,12 €
ilman alv
Edullinen
Naisten Original T-paita Fruit of the Loom
Naisten Fruit of the Loom original T-paita hyvään hintaan . Lycra kaula-aukossa lisää t-paidan kestävyyttä. T-paidasta löytyy koot XS-2XL.
Alk. 3,69 €
ilman alv
Edullinen
T-paita #E150 B&C
Edullinen t-paita, jota löytyy useissa eri väreissä.
Alk. 4,23 €
ilman alv
Vegaani
Luomu puuvilla
Stanley & Stella Sparker 2.0 Unisex t-paita Stanley/Stella
Sparker on rento T-paita niille, jotka haluavat olla tyylikkäitä, mutta pukeutua mukavasti.. T-paidassa on istutettu hihasauma olkapäässä ja pyöreä uurrettu pääntie. Peitetyt saumat pääntiellä tekevät t-paidasta pehmeämmän tuntuisen. Hihansuissa ja helmassa leveä, kaksoisneulalla ommeltu sauma kestävämmän sauman aikaansaamiseksi. T-paidasta on saatavana koot XXS-3XL.
Alk. 9,72 €
ilman alv
Vegaani
Luomu puuvilla
Stanley & Stella Muser t-paita Stanley/Stella
Muser on klassinen t-paita monissa väreissä. Asetettu hihasauma olkapäässä. Pyöreä uurrettu pääntie. Peitetyt saumat niskassa tekevät pehmeämmän tuntuisen t-paidan. Hihansuiden päissä ja helmassa kaksoistikkaus kestävämmän sauman aikaansaamiseksi. T-paidasta on saatavana koot XXS-3X.
Alk. 6,39 €
ilman alv
Vegaani
Luomu puuvilla
Stanley & Stella Crafter Unisex t-paita Stanley/Stella
Crafter on normaali kokoinen unisex t-paita. Puserossa on isttutettu hihasauma olkapäässä. sekä pyöreä uurrettu pääntie. Peitetyt saumat niskassa pehmeämmän tuntuman aikaansaamiseksi. Hihansuiden päissä ja helmassa kaksoistikkaus kestävämmän sauman aikaansaamiseksi. T-paidasta on saatavana koot XXS-3X.
Alk. 5,48 €
ilman alv
Vegaani
Luomu puuvilla
Stanley & Stella Serena t-paita Stanley/Stella
Serena t-paita normaali mitoituksella miellyttävästä ohuemmasta kankaasta. T-paidassa on pyöreä uurrettu pääntie ja peitetyt saumat kaula-aukossa pehmeämmän tuntuman aikaansaamiseksi. Hihansuiden päissä ja helmassa kaksoisneulaompeleet kestävämmän sauman aikaansaamiseksi. T-paidasta on saatavana koot XS-XXL.
Alk. 5,48 €
ilman alv
Vegaani
Luomu puuvilla
Stanley & Stella Isla t-paita Stanley/Stella
Isla on v-kaula-aukkoinen pehmeä t-paita. Asetettu hihasauma olkapäässä ja peitetyt saumat kaula-aukossa pehmeämmän tuntuisen puseron aikaansaamiseksi. Hihansuissa ja helmassa kaksoisneulaompeleet kestävämpää saumaa varten. Tästä t-paidasta löytyy useita tyylikkäitä värivaihtoehtoja. T-paidasta on saatavana koot XS-XXL.
Alk. 5,89 €
ilman alv
Vegaani
Luomu puuvilla
Stanley & Stella Nova naisten t-paita Stanley/Stella
Nova naisten t-paita on suora, "laatikkomainen" malli. T-paidassa on istutettu hihasauma olkapäässä ja pyöreä uurrettu pääntie. Peitetyt saumat pääntiellä tekevät t-paidasta pehmeämmän tuntuista. Hihansuiden päissä ja helmassa kaksoistikkaus kestävämmän sauman aikaansaamiseksi. Tästä puserosta löytyy useita tyylikkäitä värivaihtoehtoja. T-paidasta on saatavana koot XS-XXL.
Alk. 7,30 €
ilman alv
Unisex Jersey t-paita Bella + Canvas
Slim fit t-paita unisex mallisena. Myös hihoissa on tiukempi istuvuus. Tästä t-paita mallista löytyy useita herkullisia värivaihtoehtoja. T-paidasta löytyy koot XS-2XL.
Alk. 6,18 €
ilman alv
Naisten CVC Jersey t-paita Bella + Canvas
Naisten T-paita, jossa on rento istuvuus ja paljon herkullisia värivaihtoehtoja. Puserossa on pyöreä pääntie. T-paidasta löytyy koot S-XL.
Alk. 6,42 €
ilman alv
Edullinen
Miesten Original T-paita Fruit of the Loom
Miesten T-paita edulliseen hintaan useissa eri väreissä. Lycra kaula-aukon resorissa lisää paidan kestävyyttä. T-paidasta löytyy koot S-3XL.
Alk. 3,67 €
ilman alv
T-paita #E190 B&C
Moderni t-paita löytyy monissa eri väreissä. T-paidassa on normaali istuvuus. T-paidasta löytyy koot XS-3XL.
Alk. 5,14 €
ilman alv
Naisten t-paita #E190 B&C
Naisten T-paita, jossa on moderni naisellinen istuvuus Tästä t-paita mallista löytyy paljon eri värivaihtoehtoja. T-paidasta löytyy koot XS-2XL.
Alk. 5,14 €
ilman alv
Naisten t-paita #E150 B&C
Pehmeä ja edullinen t-paita naisille.. T-paista löytyy useita värivaihtoehtoja ja minimi tilausmäärä on vain 5 kpl:ta. T-paidasta löytyy koot XS-2XL.
Alk. 4,25 €
ilman alv
T-paita paksua puuvillaa Gildan
Miesten T-paita, jossa on normaali istuvuus. Pyöreä pääntie ja paljon värivaihtoehtoja edulliseen hintaan. T-paidasta löytyy koot S-3XL.
Alk. 4,71 €
ilman alv
Naisten t-paita paksua puuvillaa Gildan
Naisten t-paita normaali mitoituksella. Pyöreä pääntie ja paljon kivoja värejä. Valitse teidän painatukseen sopiva paidan väri. T-paidasta löytyy koot S-3XL.
Alk. 4,73 €
ilman alv

T-paidat omalla painatuksella - työvaateeksi tai liikelahjaksi

Etsitkö täydellistä t-paitaa, joka erottuu joukosta? Meiltä löydät ratkaisun! Profiilivaatteiden valikoimastamme löytyy useita laadukkaita t-paitoja, joihin on mahdollisuus painattaa haluamasi logo, teksti tai kuva. Näillä yksilöllisillä t-paidoilla voit helposti edistää brändiäsi, olla osa yhtenäistä tiimiä tai vain ilmaista persoonallisuuttasi.


Vuosien kokemuksella voimme suositella silkkipainatusta t-paitoihin. Olipa painatuksenne iso logo selässä tai huomaattomampi hihassa, silkkipainatus mahdollistaa terävät reunat sekä selkeät kontrastit. Mainosvaatetta suunnitellessanne voitte itse päättää mihin ja minkä kokoisena tahdotte logonne tai sloganin näkyvän. Painatusta suunniteltaessa kannattaakin miettiä paidan käyttötarkoitusta ja käyttäjää.

Kun tahdot erottua -T-paita omalla painatuksella

T-paita on yksi suosituimmista ja näkyvimmästä mainosvaatteista. Ja todella toimiva varsinkin työvaatteena. Ehkä painatatte paitaan oma sloganin ja teette siitä oman jutun - henkilökunta mielellään pitää paitaa ja ehkä jopa jakaa juttua sosiaalisessa mediassa. Samoin esim. myymälässä on helpompi erottaa henkilökunta juuri yhtenäisistä työvaatteista.


Valikoimastamme löytyy sekä pitkä- että lyhythihaisia t-paita malleja. Paita kannattaakin valita työn mukaan. Fyysisesti haastavimmissa hommissa tekninen paita on mukava käyttää, kun taas esim. konttorissa klassinen puuvilla t-paita on miellyttävä päällä. Riippumatta missä ja kuka paitaa käyttää isosta valikoimastamme takuulla löydätte sen oman mallinne.

Me autamme valitsemaan oikean t-paidan

Valikoimastamme löytyy t-paitoja useissa eri väreissä ja malleissa. Löytyy lyhyt- ja pitkähihaista. On slim-fit, normaali ja over sized malleja. Entä puuvilla, polyesteri vai tekninen materiaali? Ja mikä olisikaan väri? Entä minne painetaan logo? On tehtävä monia päätöksiä ennen kuin saadaan valmis mainosvaate käyttäjälle.


Hyvin suunnitellun mainosvaatteen avulla saatte aikaan pitkäkestoisen ja mieleenpainuvan mainoksen. Laadukas mainosvaate kannattaakin nähdä investointina, ei kuluna. Mainosvaate korostaa yrityksenne erityispiirteitä ja luo ammattimaisen vaikutelman. Tavoite on tehdä teille t-paita, joka on tyylikäs, jolloin sitä käytetään usein. Näin t-paita toimii osana markkinointia. Autamme teitä koko matkan ideasta valmiiseen tuotteeseen!