T-paidat painatuksella

T-paita painatuksella - voittamaton mainosvaate. Näitä näkee päivittäin käytössä! Tyylikäs T-paita logopainatuksella on yksinkertainen ja helppo mainosvaate, joita käytetään niin töissä kuin vapaa-ajalla. Se on voittamaton näkyvyydessään, koska näitä tarvitsee jokainen. Tyylikkäästi toteutetulla painatuksella erotutte eduksenne ja t-paita on ahkerassa käytössä!

T-paita painatuksella - ehkä kaikkien aikojen suosituin mainoslahja

Kun kyse on mainonnasta ja markkinoinnista, ei ole painetun t-paidan voittanutta. Se on tuote, joka sopii kaikille ja kaikki käyttävät niitä. Malleja löytyy paljon erilaisia ja eri hintaluokista. Haastavinta ehkä onkin valita se oma!

Painatus t-paidassa - mainospaikka vailla vertaa

Yksi suosituimmista painetuista mainoslahjoista on t-paidat. Tilaamalla t-paitoja omalla painatuksella, voit luoda yhteenkuuluvuuden tunnetta tiimisi sisällä ja vahvistaa samalla yrityskuvaa. Kuvittele, että kaikilla työntekijöilläsi on seuraavassa messutapahtumassa tai tapahtumassa logopainettu t-paita - mikä vahva visuaalinen vaikutus!


Persoonalliset t-paidat omalla painatuksella

Logopainetut t-paidat toimivat hyvin mainosvälineenä. Voit suunnitella ne mieleiseksesi, esimerkiksi lisäämällä niihin tekstiä tai kuvia, jotka edustavat yritystäsi, tuotevalikoimaasi tai palveluitasi. Lisäksi tämä antaa sinulle mahdollisuuden korostaa yrityksesi tärkeitä näkökohtia.


Viestinviejänä painettu t-paita

Halusitpa sitten välittää tietyn viestin, jakaa tietoa tulevista tarjouksista tai yksinkertaisesti lisätä logosi tunnettuutta - kaikki tämä on mahdollista, kun valitset painotuotteita, kuten vaatteita. Hyvällä suunnittelulla näistä edullisista profiilivaatteista tulee tehokkaita brändilähettiläitä jokapäiväisessä elämässä.


Miksi kannattaa painattaa logolliset t-paidat?

Erilaiset mainosvaatteet antavat sinulle mahdollisuuden tuoda yrityksenne ja sen, mitä edustat - suoraan työntekijöidesi rinnalla! Aina kun joku näkee logon paidassa, hän saa hienovaraisesti muistutuksen yrityksestäsi Äläkä unohda sen myönteistä vaikutusta henkilökuntaan: yhteiset vaatteet luovat työpaikalla yhteenkuuluvuuden tunnetta. Samoin asiakkaan on helpompi tunnistaa työntekijät yhtenäisen asun avulla.


Edullinen, mutta tehokas markkinointikeino

Mainosvaatteiden hankkimisen ei tarvitse olla kallista. Päinvastoin, koska tiedämme, miten paljon asiakkaamme arvostavat kustannustehokkuutta, pyrimme aina edullisiin ratkaisuihin laadusta tinkimättä. T-paita on monipuolinen tuote, joka sopii moniin tilanteisiin ja tilaisuuksiin. Logo kannattaa sijoittaa isona joko taakse tai eteen keskelle, jos tahdotte isosti näkyvyyttä. Hienovaraisempi paikka logolle on vasen rinta tai hiha. Logon paikka ja koko määräytyy pitkälti juuri kampanjan tai tapahtuman mukaan.

Miten tilaan t-paidan?

Tilaaminen on helppoa; olipa suunnitelmissasi ostaa pieniä määriä sisäiseen käyttöön tai useita satoja vaatteita messuja tai tapahtumaa varten, meillä on sekä kapasiteettia että asiantuntemusta. Jos valinnan vaikeus iskee, ota yhteyttä, niin me autamme! Oikovedoksen hyväksymisen jälkeen tuotanto alkaa mahdollisimman pian lähimmässä tuotantolaitoksessa, mikä tarkoittaa lyhyitä toimitusaikoja riippumatta siitä, mihin tuotteet toimitaan.

Mainospaita, jota käytetään


Toisin kuin perinteisessä mainonnassa, jossa näkyvyys rajoittuu yleensä kampanjan kestoon, mainonta jatkuu vielä pitkään sen jälkeen vaatteita käyttävien ihmisten jokapäiväisessä elämässä! Jokainen meistä näkee mainospaitoja päivittäin liikenteessä - miksi yksi niistä ei voisi olla juuri teidän yrityksen!


Yhteenvetona voisi sanoa:


Huolellisesti suunnitelluilla logollisilla vaatteilla voidaan saavuttaa huikeita tuloksia - sekä ulkoisesti potentiaalisille asiakkaille että sisäisesti henkilökunnan keskuudessa! Me täällä Printer.fi:ssä odotamme innolla, että voimme auttaa sinua löytämään optimaaliset ratkaisut juuri sinun tarpeisiisi! Kerro meille minkälaista t-paitaa etsit ja minkälaiseen käyttöön se tulee ja me lähetämme sinulle ehdotuksia eri hintaluokissa.

T-paidat

Tuotteiden lukumäärä: 28

Järjestä:
Vegaani
Luomu puuvilla
Stanley & Stella Crafter Unisex t-paita Stanley/Stella
Alk. 4,87 €
ilman alv
Namo t-paita, naiset Elevate
Mukava t-paita, joka tuntuu pehmeältä ihoa vasten. Single Jersey -neulos 100 % rengaskehrätystä kampapuuvillasta. Tämä t-paita on loisto valinta työvaatteeksi sekä mainoslahjaksi omalla logo- tai mainospainatuksella.
Alk. 8,40 €
ilman alv
Ekologinen
Vegaani
Kawartha t-paita, naiset
Pehmeä ja mukava t-paita v-pääntiellä. T-paita on valmistettu 95 % luomupuuvillasta ja 5 % elastaanista ja siitä löytyy useita värivaihtoehtoja. Tämä t-paita on loisto valinta työvaatteeksi sekä mainoslahjaksi omalla logo- tai mainospainatuksella.
Alk. 15,39 €
ilman alv
Ekologinen
Ponoka pitkähihainen t-paita, naiset Elevate
Pitkähihainen t-paita, joka on valmistettu 95% rengaskehrätystä puuvillasta ja 5% elastaanista. Tämä pitkähihainen t-paita on loisto valinta työvaatteeksi sekä mainoslahjaksi omalla logo- tai mainospainatuksella.
Alk. 19,59 €
ilman alv
Vegaani
Luomu puuvilla
Stanley & Stella Rounder Slub t-paita naisille Stanley/Stella
Stella Rounder Slub naisten T-paita, jossa on käärityt hihat ja normaali mitoitus. T-paidasta löytyy 5 eri värivaihtoehtoa.
Alk. 8,40 €
ilman alv
Vegaani
Luomu puuvilla
Stanley & Stella Shifts Dry Unisex - pitkähihainen paita Stanley/Stella
Shifts Dry - Pitkähihainen, monikäyttöinen unisex t-paita. Materiaali on erittäin pehmeää ja miellyttävä käyttää. T-paidassa on normaali istuvuus.
Alk. 13,60 €
ilman alv
Vegaani
Luomu puuvilla
Stanley & Stella Singer pitkähihainen paita naisille Stanley/Stella
Stella Singer - Klassinen naisten pitkähihainen T-paita, normaali istuvuus ja syvempi pääntie. Tästä puserosta löytyy kolme eri väriä. Viimeistele tämä pitkähihainen t-paita liike- tai mainoslahjaksi firman omalla logo- tai mainospainatuksella. Loistava työvaate tai lahja myös omalle henkilökunnalle.
Alk. 8,14 €
ilman alv
Vegaani
Luomu puuvilla
Stanley & Stella Presenter t-paita miehille Stanley/Stella
Stanley Presenter - Klassinen miesten v-kaula-aukkoinen t-paita normaali istuvuudella. Paitaa löytyy 3 klassikkovärissä. Materiaalina 100% luomupuuvilla.
Alk. 7,64 €
ilman alv
Vegaani
Luomu puuvilla
Stanley & Stella Blaster Unisex t-paita Stanley/Stella
Blaster - Klassinen unisex oversize T-paita, joka sopii täydellisesti rentoon lookkiin. Tästä t-paidasta löytyy 4 värivaihtoehtoa.
Alk. 9,32 €
ilman alv
Vegaani
Luomu puuvilla
Stanley & Stella Sparker 2.0 Unisex t-paita Stanley/Stella
Alk. 8,64 €
ilman alv
Vegaani
Luomu puuvilla
Stanley & Stella Muser t-paita Stanley/Stella
Alk. 5,68 €
ilman alv
Vegaani
Luomu puuvilla
Stanley & Stella Isla t-paita Stanley/Stella
Alk. 5,24 €
ilman alv
Vegaani
Luomu puuvilla
Stanley & Stella Nova naisten t-paita Stanley/Stella
Alk. 6,49 €
ilman alv
Namo t-paita, miehet Elevate
Mukava t-paita, joka tuntuu pehmeältä ihoa vasten. Single Jersey -neulos 100 % rengaskehrätystä kampapuuvillasta. Tämä t-paita on loisto valinta työvaatteeksi sekä mainoslahjaksi omalla logo- tai mainospainatuksella.
Alk. 8,40 €
ilman alv
Ekologinen
Kawartha t-paita, miehet Elevate
Pehmeä ja mukava t-paita v-pääntiellä. T-paita on valmistettu 95 % luomupuuvillasta ja 5 % elastaanista. Tätä t-paitaa löytyy useissa eri väreissä ja se on loisto valinta työvaatteeksi sekä mainoslahjaksi omalla logo- tai mainospainatuksella.
Alk. 15,39 €
ilman alv
Ekologinen
Ponoka, pitkähihainen t-paita, miehet Elevate
Pitkähihainen t-paita, joka on valmistettu 95% rengaskehrätystä puuvillasta ja 5% elastaanista. Tämä t-paita on loisto valinta työvaatteeksi sekä mainoslahjaksi omalla logo- tai mainospainatuksella.
Alk. 19,59 €
ilman alv
Ekologinen
Vegaani
Luomu puuvilla
Stanley & Stella Freestyler Unisex t-paita Stanley/Stella
Freestyler - Unisex t-paita, joka on kooltaan hieman suurempi kuin useimmat muut Stanley/Stellan t-paidat. Tämä tarkoittaa, että tämä t-paita rennolla leikkauksella laskeutuu mukavasti. Viimeistele t-paita liike- tai mainoslahjaksi firman omalla logo- tai mainospainatuksella. Loistava työvaate tai lahja myös omalle henkilökunnalle.
Alk. 12,26 €
ilman alv
Vegaani
Luomu puuvilla
Stanley & Stella Creator Vintage Unisex t-paita Stanley/Stella
Creator Vintage - Myydyin T-paitamme, jonka unisex mitoitus sopii sekä miehille että naisille. Tässä paidassa on vintage-tunnelma ja se on käsitelty trendikkääsi kuluneen näköiseksi. Tätä t-paitaa on saatavilla useissa eri väreissä. Viimeistele t-paita liike- tai mainoslahjaksi firman omalla logo- tai mainospainatuksella. Loistava työvaate tai lahja myös omalle henkilökunnalle.
Alk. 9,99 €
ilman alv
Vegaani
Luomu puuvilla
Stanley & Stella Dancer naisten toppi Stanley/Stella
Stella Dancer - Naisten väljä tank toppi lyhyemmässä mallissa. Mallia löytyy useissa kauniissa sävyissä.
Alk. 5,96 €
ilman alv
Vegaani
Luomu puuvilla
Stanley & Stella Collider t-paita naisille Stanley/Stella
Stella Collider - Naisten T-paita rennolla istuvuudella, lasketuilla olkapäillä ja leveämmällä hihansuulla. Tämä t-paita on loisto valinta työvaatteeksi sekä mainoslahjaksi omalla logo- tai mainospainatuksella.
Alk. 8,48 €
ilman alv
Vegaani
Luomu puuvilla
Stanley & Stella Re-Creator Unisex t-paita Stanley/Stella
Re-Creator - T-paita kierrätysmateriaalista, joka sopii täydellisesti sekä miehille että naisille. T-paidan istuvuus on normaali. Tämä t-paita on loisto valinta työvaatteeksi sekä mainoslahjaksi omalla logo- tai mainospainatuksella.
Alk. 8,14 €
ilman alv
Vegaani
Luomu puuvilla
Stanley & Stella Dreamer toppi naisille Stanley/Stella
Stella Dreamer - Klassinen naisten tank toppi, jossa on vartalonmyötäinen istuvuus. Saatavilla kahdessa perusvärissä; musta ja valkoinen
Alk. 5,37 €
ilman alv
Vegaani
Luomu puuvilla
Stanley & Stella Shuffler pitkähihainen paita miehille Stanley/Stella
Stanley Shuffler- Klassinen pitkähihainen t-paita normaali mitoutuksella miehille. Paitaa löytyy 4 eri klassikko värissä. Viimeistele Shuffler t-paita liike- tai mainoslahjaksi firman omalla logo- tai mainospainatuksella. Loistava työvaate tai lahja myös omalle henkilökunnalle.
Alk. 8,82 €
ilman alv
Vegaani
Luomu puuvilla
Stanley & Stella Minter toppi Stanley/Stella
Stella Minter - Tämä ilmava, pehmeä toppi on ehdoton voittaja kuumina kesäpäivinä. Voit käyttää Stella Minter -toppia kaiken kanssa; farkkujen, shortsien, hameiden tai klassisten kesähousujen kanssa. Niskan reuna on uurrettu ja alaosa on ommeltu kaksinkertaisella tikkauksella erityisen kestäväksi. Viimeistele Minter toppi liike- tai mainoslahjaksi firman omalla logo- tai mainospainatuksella. Loistava kesälahja myös omalle henkilökunnalle.
Alk. 6,55 €
ilman alv

T-paita omalla painatuksella

Vuosien kokemuksella voimme suositella silkkipainatusta t-paitoihin. Olipa painatuksenne iso logo selässä tai huomaattomampi hihassa, silkkipainatus mahdollistaa terävät reunat sekä selkeät kontrastit. Mainosvaatetta suunnitellessanne voitte itse päättää mihin ja minkä kokoisena tahdotte logonne tai sloganin näkyvän. Painatusta suunniteltaessa kannattaakin miettiä paidan käyttötarkoitusta ja käyttäjää.

Kun tahdot erottua -T-paita omalla painatuksella

T-paita on yksi suosituimmista ja näkyvimmästä mainosvaatteista. Ja todella toimiva varsinkin työvaatteena. Ehkä painatatte paitaan oma sloganin ja teette siitä oman jutun - henkilökunta mielellään pitää paitaa ja ehkä jopa jakaa juttua sosiaalisessa mediassa. Samoin esim. myymälässä on helpompi erottaa henkilökunta juuri yhtenäisistä mainosvaatteista.

Valikoimistamme löytyy sekä pitkä- että lyhythihaisia malleja. Paita kannattaakin valita työn mukaan. Fyysisesti haastavimmissa hommissa tekninen paita on mukava käyttää, kun taas esim. konttorissa klassinen puuvilla t-paita on miellyttävä päällä. Riippumatta missä ja kuka paitaa käyttää isosta valikoimastamme takuulla löydätte sen oman mallinne.

Me autamme valitsemaan oikean t-paidan

Valikoimistamme löytyy t-paitoja useissa eri väreissä ja malleissa. Löytyy lyhyt- ja pitkähihaista. On slim-fit, normaali ja löysä malli. Entä puuvilla, polyesteri vai tekninen materiaali? Ja mikä olisikaan väri? Entä minne painetaan logo? On tehtävä monia päätöksiä ennen kuin saadaan valmis mainosvaate käyttäjälle.

Hyvin suunnitellun mainosvaatteet avulla saatte aikaan pitkäkestoisen ja mieleenpainuvan muistijäljen. Se korostaa yrityksenne erityispiirteitä ja luo ammattimaisen vaikutelman. Tavoite on tehdä teille t-paita, joka on tyylikäs sekä toimii samalla osana markkinointia. Autamme teitä koko matkan ideasta valmiiseen tuotteeseen!