Mainostuotteita omalla painatuksella eri toimialoille

Valikoimastamme löytyy kaikkea kynistä messutelttoihin omalla painatuksella. Tämä mahdollistaa sen, että voitte tilata kaikki tarvitsemanne tuotteet samasta paikasta, helposti ja vaivattomasti. Aina ennen painatusta lähetämme teille oikovedoksen tarkistettavaksi, jotta voimme varmistaa kaiken olevan painatuksessa kuten tahdotte. Jos tilaatte useamman tuotteen samanaikaisesti, katsomme, että painatukset ovat yhteensopivat. Ja totta kai laitamme vedokset kaikista silti teille tarkistettavaksi. Laaja valikoimamme mahdollistaa sen, että tilaaminen on teille helppoa yhdestä ja samasta paikasta asioiden saman tutun asiakaspalvelijan kanssa. Etsimme koko ajan uusia tuotteita, jotta voisimme palvellla teitä entistäkin paremmin. Jos ette löytäneet valikoimastamme etsimäänne tuotetta, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@printer.fi tai soita 02-230 6000, niin etsimme tuon tuotteen teille kilpailukykyiseen hintaan.
Toimialat

Suositut toimialat

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Laukkukoukku - Atlantis  Bullet
Ota laukkukoukku laukustasi, avaa se ja aseta se pöydän reunaan. Sitten voit ripustaa laukkusi tai takkisi pöydän reunaan. Helppoa, siistiä ja turvallisuutta lisäävää, koska näet laukkusi koko ajan.
Alk. 2,12 €
ilman alv
Servetti - 16 x 16 cm - värilliset
Servetit omalla painatuksella yrityksellenne. Lautasliinat ovat kolmikerroksisia. Painettu lautasliina sopii täydellisesti ravintolaan, messuille tai muuhun tapahtumaan, jossa tarjoillaan jotain syötävää. Ruokaa voi pitää kädessä servetin avulla, jos kyseessä on cocktailpalat ja totta kai aina tarvitaan servettiä käsien ja suun pyyhkimiseen.
Alk. 0,16 €
ilman alv
Käyntikortti - 350 g paperi
Käyntikortti, joka on painettu paksulle paperille. Ihanteellinen kaikenlaisille yrityksille ja organisaatioille. Tee asiakkaisiin ja liikekumppaneihin ammattimainen vaikutelma tyylikkäästi toteutetuilla käyntikorteilla.
Alk. 0,11 €
ilman alv
Ulkomainosteline - 50 x 70 cm
Ulkomainosteline, jossa on runsaasti tilaa viestillesi. Täydellinen 50 x 70 cm:n julisteelle. Valmistettu alumiinista ja teräksestä. Kyltin alaosassa on jousitoiminto, jonka ansiosta kyltti kestää kovia sääolosuhteita ja kovaa tuulta. Kyltillä on pitkä käyttöikä juuri näiden jousien ansiosta, jotka saavat kyltin heilumaan tuulessa.
Alk. 175,91 €
ilman alv

Eco ImageEko - totta kai!

Ekotuotteistamme löydätte tämän merkin

Laminoitu paperikassi - Vaaka
Korkealaatuinen laminoitu vaaka paperikassi. Kassia on saatavilla viidessä eri koossa, katso mitat kuvauksen kohdalta alempaa.
Alk. 0,61 €
ilman alv
Paperikassi - Litteät kahvat
Tämä monikäyttöinen paperikassi sopii loistavasti esim. kauppoihin ja messuille. Tätä pussia on saatavilla viidessä eri koossa - katso koot alempaa kuvaus kohdasta. Tee tästä paperikassista omalla painatuksella teille kävelevä mainos!
Alk. 0,12 €
ilman alv
Paperikassi - kierrenarukahva
Tässä monikäyttöisessä perus paperikassissa on kierrepaperikahvat. Paperikassi omalla painatuksella sopii messuille, tapahtumiin, lahjakassiksi ja kauppoihin. Paperikassista löytyy seuraavat koot: XS: 180 x 80 x 225 mm, S: 240 x 100 x 320 mm, M: 305 x 170 x 425 mm, L: 400 x 180 x 390 mm, XL: 500 x 180 x 390 mm
Alk. 0,23 €
ilman alv
Pakkausteippi - Standard
Standard pakkausteippimme on valmistettu PVC:stä, mikä tekee teipistä kestävämmän ja vahvemman. Se on myös hiljaisempi kuin edullinen PP-teippi. Brändätty pakkausteippi on kustannustehokas tapa erottua sekä näkyä uusien, potentiaalisten asiakkaiden silmiin!
Alk. 2,64 €
ilman alv

Painotuotteita eri toimialoille

Valikoimastamme löytyy tuotteita lukemattomille eri toimialoille. Jotta ette ihan eksyisi tuotevalikoimaamme, olemme koonneet tuotteita ryhmiin yleisimmille toimialoille. Tämä toivottavasti helpottaa teitä löytämään etsimänne. Ja jos etsiminen tuskastuttaa, niin aina voitte laittaa sähköpostia hello@printer.ti tai soittaa 02-230 6000 asiakaspalvelumme, me olemme täällä teitä varten.