Kortit painatuksella

Kortit ryhmästä löytyy monia erilaisia kortteja eri käyttötarkoituksiin sekä paljon lisätarvikkeita helpottamaan niiden käyttöä. Ja kaikki nämä omalla painatuksella totta kai!
Kortit

Suositut kortit

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Käyntikortti - Taitettu
Laadukkaalle paperille painetut taitetut käyntikortit, joissa on haluamasi muotoilu. Ihanteellinen kaikille yrityksille ja organisaatioille.
Alk. 0,04 €
ilman alv
Käyntikortti - Yksipuolinen
Edulliset käyntikortit, jotka on painettu korkealaatuiselle paperille halutulla mallilla. Sopii erinomaisesti kaikille yrityksille ja organisaatioille.
Alk. 0,09 €
ilman alv
Käyntikortti - Paksuin paperi
Paksuimmalle paperille painettu käyntikorttimallimme. Ihanteellinen kaikenlaisille yrityksille ja organisaatioille. Tee asiakkaisiin ja liikekumppaneihin ammattimainen vaikutelma tyylikkäästi toteutetuilla käyntikorteilla.
Alk. 0,10 €
ilman alv
Korttikotelo hotelleille - Elegantti
Korttikotelo, johon voidaan tehdä teidän oma painatus. Sopii erinomaisesti hotelleihin, kylpylöihin, hostelleihin ja vastaaviin. Tyylikäs tapa jakaa huoneen avain vieraillesi!
Alk. 0,29 €
ilman alv

Eco ImageEko - totta kai!

Ekotuotteistamme löydätte tämän merkin

Hotelli korttikotelo - Yksinkertainen
Näissä korttikoteloissa on hyvät painomahdollisuudet. Hotellit ja kylpylät käyttävät usein tätä mainostuotetta antaakseen vierailleen erityisen hyvän vaikutelman ja mainostaakseen jotain esim. saman ketjun kauppojen valikoima alennuskoodilla.
Alk. 0,14 €
ilman alv
Käyntikortti - Exklusive
Eksklusiiviset käyntikortit, jotka painamme toiveidesi mukaan. Sopii erinomaisesti monenlaisille yrityksille, yhdistyksille ja muille organisaatioille.
Alk. 0,22 €
ilman alv

Ympäristöystävlliset valinnat

Jotta kortit kestävät pitkään käytössä, vamistetaan ne usein muovista. Nyt kun yrityksetkin ovat alkaneet miettiä ympäristöasioita on selvästi nähtävissä siirtymistä takaisin paperisiin kortteihin. Tässä onkin hyvä hetki pohtia kestävää kehitystä - onko se muovinen kortti, joka kestää uusiokäyttöä, mutta ei ole yhtä ympäristöystävällinen kuin paperinen, joka ei käytössä yhtä kestävä?